Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po porodzie

Polecane posty

Gość gość

hej laski,mam problemik otóż mam 3 miesieczną córcie,urodziłam przez cesarskie cięcie,problem w tym że jeszcze nie dostałam okresu! w miedzy czasie kochałam sie z mężem ,raz sosunek przerywany,raz z gumką niewiem czy jest możliwość abym zaszła w ciąże ? nie wiem co o tym wszystkim myślec,a okresu nadal brak..... dodam że córcie nie karmie piersią:)

Gość gość
Ja po porodzie synka dostalam okres jakos po 3,4 mies.

Gość gość
Nie strasz ;-) Ja urodziłam 25.07 i też przerywany i nie mam miesiączki ;-) Tylko że ja karmię, ale w nocy mam 10 godzinne przerwy...

Gość gość
to że karmisz piersią nie znaczy, że nie zajdziesz w ciążę. To ze nie dostałaś okresu po porodzie nie znaczy, że nie masz owulacji. Zabezpieczajcie się jak dojrzali ludzie, stosunek przerywany nie jest żadną metodą antykoncepcyjną, nawet jeżeli wam się wydaje że facet wyszedł przed orgazmem, nie znaczy, że nie możesz zajść w ciążę. Plemniki wydobywają się już wcześniej, nie tylko podczas wytrysku. Kobiety, czy wy na prawdę chcecie tak szybko zajść w ciążę? Szczególnie po cc? Przecież wasze macicy są jeszcze poranione...

Gość gość
a kobieta krótko po porodzie wbrew pozorom jest bardziej płodna i łatwiej zajść w ciąże. zrób test.

Gość gość
Jesli karmisz piersia to okres mozesz dosrac ja skonczysz karmic, ake to nie rwgula, moja siosrra nie miala przez caly okres karmienia czyli ponad rok a ja od razu po pologu rodzilysmy przez cc, oczywisce moze sie zdazyc ze jestes w ciazy ale to nie powiedziane