Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co tam u was

Polecane posty

Gość gość

co czujecie, jakie macie wrażenia, co myślicie, czego oczekiwaliście a co się stało, czy macie żal, jesteście rozczarowani czy raczej mile zaskoczeni, czy rozpamiętujecie, nie żałujecie, a może już o tym nie myślicie, czekacie co przyniesie przyszłosc?

Gość gość
Wlasnie tak.Czekam co przyniesie przyszlosc.Jestem zalamana terazniejszoscia

Gość gość
właśnie idę op*******ć kanapkę z salcesonem, liczę na to że będzie smaczna i nie pójdzie mi w d**ę, potem najwyżej się wysram i umyję zęby

Gość gość
taak, ja znowu zostalam olana.. moglam sie tego spodziewac, tak bylo zawsze..ale to jednak niedowierzanie, moze halucynacja

Gość gość
mało, ale mogę Was wysłuchać... przysiądę z boku na ławce i posłucham, ludzie tego potrzebują

Gość gość
nie, tylko pan Andrzej , mieszkaniec dzielnicy.. czasem wysłucha, czasem pozamiata, kupe zbierze z chodnika, ulotki wyrzuci

Gość gość
musiałby się zastanowić, ...ale piwo by skończył

Gość gość
Ja czuję się świetnie, Dziękuję że pytasz autorze :-) Jest cieplutko no i...Halloween :-) Wrażenia fajne, nie narzekam na nic, życie jest piękne na codzień i mam wszystko co chciałam. żyć nie umierać :-) Pozdrawiam

Gość gość
powiedzcie mi ile od pierwszych objawów zapalenia wyrostka można czekać z wizytą w szpitalu?/:(

Gość gość
myślę, że jeżeli są to 3 objawy lub jeden bardzo silny, trzeba jechać do szpitala.. nie wolno zbyt długo czekać