Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze sposoby aby facet robił co chcecie

Polecane posty

Gość gość
"gość Ja tam nie muszę się wysilać by facet robił co chcę.Mamy podobne plany,poczucie wartości i charaktery.To wystarczy, Zazwyczaj oboje chcemy tego samego.Żyjemy w związku partnerskim - nie muszę więc pilować facetowi by umył naczynia itp. Umawiamy się jakie kto ma danego dnia obowiązki i każdy robi co do niego należy.Jeżeli czegoś od niego chcę to nie stosuję sztuczek - po prostu mu mówię o co chodzi..." Ja miałam takiego "przyjaciela", z kim jak Wy, mieliśmy podobne plany, wartości, zainteresowania i rozumieliśmy się w pół słowa. Nie wiem jak by to wyglądało w codziennym życiu, bo nie byliśmy razem i dzieliła nas duża odległość. Twój wpis potwierdza to, co przypuszczałam: że duże podobieństwo jest przepisem na trwały, zgodny związek. I mogłoby być fantastycznie gdyby nie to, że mnie nie chciał. Nie miałam tyle szczęścia co Ty. Podjęłam dziś decyzję, żeby jednak o nim zapomnieć, więc muszę znaleźć jakieś skuteczne sposoby, żeby się to udało. Bo niełatwo zapomnieć o kimś, z kim nas tyle łączyło. Ale Forumowicze mają rację, że on ma mnie gdzieś i nie warto więcej sobie nim zawracać glowy.

Gość gość
Faceci lubia kocmoluchy ktore siedza w domu, czuja sie wtedy pewnie i ktore obciagaja im nieumytego k****a """"""" sama zdziro jesteś głupim kocmołuchem co ładusom obciąga brudne penisy w zakładowym kiblu.

Gość gość
wystarczy być normalną kobietą a nie taką kretynką jak autorka :)

Gość gość
Mi sie wydaje ze nalez ich lekko olewac. Oczywiscie na poczatu troszke bardziej i wtedy zrobi sie przesiew, ktoremu na nas zalezy.

Gość gość
Ja tam nigdy nikim nie manipulowałam, a oni jasne, że próbowali.

Kochanie, może siebie nazwiesz kretynką...;) Mam duże osiągnięcia w dziedzinie manipulacji facetami, ale wciąż rozwijam swój warsztat:)

Gość gość
ja nie wiem...naprawdę, bo niestety chyba mi sie taki nie zdarzył, który by robił co ja zechcę...ale ja mam takiego kolegę, nie wiem co takiego w nim jest ale ja zgadzam się dosłownie na wszystko, on chce gdzies iść ja ide z nim, on chce żebym coś mu załatwiła ja to robię, on chce żebym zjadła coś z nim jem, chce oglądać jakis film ja oglądam z nim...nie jesteśmy żadną parą!!! ale on ma nade mną taka władzę, że ja robię wszystko czego on ode mnie chce i mało tego ja jestem wtedy taka szczęśliwa, uważam, że to był mój pomysł i że jest genialny...nie wiem jak on to robi, ale jakbym miała takiego faceta, to bym mu pozwalała na wszystko i się jeszcze cieszyła jak dziecko z tego zamiast się wściekać. najlepiej znaleźć sobie odpowiedniego partnera wtedy wszystko gra i nie trzeba się starać nic a nic... Dodam, że ja mam taki charakter, że żaden facet mi nie podskoczy, każdy ma robić to co ja chcę, a ten nie wiem jak to robi... on ma jakąś władzę psychologiczną i umie kierować ludźmi, napewno się w życiu ustawi bo nie jestem jego jedyną ofiarą...