Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie kogos kto zarabia

Polecane posty

Gość gość

2500 funtow netto miesiecznie w Londynie? I czy to dobre zarobki do utrzymania dwoch osob? (Mieszkanie, jedzenie, rachunki, samochod, ubrania itd.)

Gość mam certyfikat CISCO
w Londynie nie znam ale za to ja w Polsce zarabiam miesięcznie 12 tyś zł. netto

Gość gość
Szczerze? Moj tyle zarabia, dokladnie 625/tyg netyo czyli 2500 f za 4 tygodnie. I wiesz co? Gdybym nie pra owala to z samej tylko jego wyplaty starczyloby na podstawowe wydatki. Male mieszkanie w Londynie i to w gorszych rejonach kosztuje 900-1000 funtow mc za sam tylko czynsz, do tego rachunki i oplaty czyli woda, prad, gaz, council tax, licencja tv, kanaly tv, internet, 2 komorki ok.450 funtow mc, no to juz masz wiecej jak polowe z tych 2500, doliczyc jedzenie, chemie i bilet czy utrzymanie samochodu i koniec. To nie jest mala wyplata ok, ale na pare to juz cienko, chyba ze kogos satysfakcjonuje zycie w wynajetym pokoju. Jak na obecne ceny i realia nie sa to kokosy, a wrecz grosze.

Gość gość
Nie wiem kto i gdzie zarabia £2500...

Gość gość
No jak pracujesz jako kelner, sprzedawca, sprzataczka, opiekunka, na zmywaku itd.to sie nie dziw, ze dobrze nie zarabiasz. 2500 to nie kokosy, nie w Londynie i nie dzis. Choc oczywiscie nie mowie, ze to zle.

Gość gość
Tak, znam i mimo, ze to nieźle, to na Londyn i utrzymanie 2 osob nie robi szalu, wiec ta druga osoba tez powinna pracować.

Gość gość
Wszyscy maja pomalu 6.31/h...!!!

Gość gość
nieudacznicy owszem zawsze beda mieli najnizsza krajowa. Nic nie osiagniecie bo tylko narzekacie. I dobrze, przynajmniej lepsze stanowiska dostaja przebojowi ludzie, ktorzy wierza w siebie, a nie c**y z kafe, co nix tylko narzekaja

Gość gdzie ten lactacyd
ale czemu piszecie ze wszysy będziemy mieli minimalna krajowa? ja mam więcej i nie sadze żeby wszystkim u nas w pracy nagle zmniejszyli wyplate bo to nie zgodne z kontraktem. Fakt jest jednak taki ze co roku podnosza minimalna a moja wyplate nie. Pamietam jak kilka lat temu wszyscy mielismy u nas podwyżki po 4% rocznie i to można było odczuc troszke

Gość gość
ja mam unikalna urode, pol polska pol brazylijska. Ciemnej karnacji brunet z niebieskimi oczami, Tak sie to ludziom podoba, ze wale konia zawodowo w klinice i oddaje sperme. Za jeden strzal mam 100 f ze wzgledu na dobre geny. Robie to narazie 3 miesiace i zarobilem 18 k. nie narzekam i dodam ze studije w miedzy czasie medycyne