Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chcącypomóc

pomoc w zapłodnieniu w zamian za wsparcie

Polecane posty

pomogę za nie wielką opłatą w zapłodnieniu naturalnym bądź w klinice nie szukam przygód mam 19 lat jestem zupełnie zdrowy mam córeczkę która skończyła 8 miesięcy jestem brunetem brązowe oczy 174 wzrostu i 63 kilogramy wagi tylko poważne propozycję jestem w trudnej sytuacji finansowej i potrzebuję na utrzymanie domu proszę pisać na e-mail:ziomektrg844@interia.p l 100% Dyskrecji

Gość gość
to wez się za robote skoro musisz dom utrzymać

Gość gość
Gdyby byla praca w tym chorym kraju to by nie prosil tutaj proste. Ja ostatnio podpisalam umowe o dzieło pierwszy raz od wielu lat. Mialam w planach zroobic w koncu pokoj dla dziecka bo jest w opłakanym staniei akurat teraz komornik sie odezwal. Musze splacic jakis chory dług ktory zawdzieczam sąsiadowi złodziejowi ktory podpiąl sie do mnie i na lewo korzystal. Wiedzial ze kontrola przyjdzie to wszystko sobie poprzestawial tak jak powinno byc i stwierdzili ze nikt nic nie kradnie a ja mam dług zapłacic. Mało tego ten sasiad na drugi dzien mnie zwyzywał ze nasyłam na niego i skoro on płaci podatki z ktorych ja korzystam (mops) to ja mam sie nie wtracać do tego co on kradnie na lewo. Mam dosc tego. Bede musiala zajac sie prostytucja albo urodze komus dziecko za kase żeby splacic ten dług :( o węglu na zime moge zapomniec. Płakać mi sie chce :(

Gość gość
bardzo mi przykro ale ja też jestem w bardzo trudnej sytuacji przykro mi że nie mogę pomóc :(