Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polski Robolek z UK

Ania Przybylska

Polecane posty

Gość Polski Robolek z UK

to mój ideał kobiety ;)

Gość lenaaa23
Polski robolku ty na wszystkim się znasz więc powiedz mi czy to mozliwe Że mam rap w genach ?, czy jest wpisany w moje deena ?? Przecież ani ojciec ani matka w swoim tego nie ma !!

Gość Polski Robolek z UK
Rap to muzyka, która sprawia, że białe dziewczyny stają się darmowymi dzi*wkami murzynów. Słuchal lepiej metalu, bo metal grają wyłącznie biali chłopcy.

Gość lenaaa23
Typowy rasista z ciebie ,z kad tyle nienawisci do ludzi o czarnym kolorze skóry ? Każdy jest człowiekiem i ma prawo bytu.

"z kad" Typowa pseudo poprawna lewaczka i analfabetka :o Idź lepiej nadstaw kapsko do wypeklowania nygrom. Może jakiegoś hiva złapiesz i zdechniesz,. :D

Gość lenaaa23
Ojj przestan Scott sam pewnie masz nie jednego kolegę Czarnucha i jakąś czarnuszke pewnie też znasz :-) więc po co po nich jechac Jak ich nie ma , a jeśli tak ci przeszkadzają to podejdz do nich jak będą Stali w 30 i powiedz F**K ALL NYGA Hihihi

Gość Polski Robolek z UK
To fakt, czarnuchy są mocne tylko w 30 osobowej grupie. Albo wtedy, gdy ich przeciwnik jest wysuszony i wygląda na słabeusza. Do mnie nigdy żaden jeszcze nie podszedł, bo trenuję kickboxing od 15 roku życia i duży ze mnie chłop. A już nie raz prowokowałem ich do bójki.

Gość lenaaa23
Czarnuch może i nie . Ale pakistaniec by cię załatwił :p Nie mówiąc o arabie albo persie ktorych coraz wiecej w UK :-)

Gość gość
przeciez wy macie dokladnei takie same myslenie jak araby czy czarni, jak nosi krotka spodniczke to prowokuje do g****u...

Gość Polski Robolek z UK
Pakolek miałby mnie "załatwić"? Ciapuś? lol Te małe chucherka o szczurzych mordkach? ;) Wiem, że Polki za nimi przepadają, ale podejrzewam, że raczej nie z racji ich waleczności ;)

Gość Polski Robolek z UK
Ciapki to ofiary losu na jednego strzała.

Gość TheBoski
Co do ciapatych albo pakoli jak kto woli to osobiście mi nie wadza , nie raz byłem pusty w hooj ani funta przy d***e i akurat stali pod swoją kwatera i se jarali a że często od nich kupowałem to jak byłem pusty to mi dali z gieta na farta nie raz mieli lepszy temat od angola które miał jak twierdził najlepszy w londynie

Gość TheBoski
Na tle cyganów i hindusów to ci pakole nie są tacy najgorsi nie kradną jakoś się ubierają tylko hoojki chyba nie robią bo mało ich w pracy a dużo na ulicach

Gość lenaaa23
Theboski widzę że masz ciekawe znajomości co powiesz na Spotkanko po pracy ? :D