Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytowywuje sie

opłaca się kupować markowe ciuchy pytajnik

Polecane posty

Gość zapytowywuje sie

j.w. Doszłam do wniosku, że nie bo można trafić na podróbki, które są wykonane z kiepskich materiałów. To kupując ciuchy ze zwykłych sklepów, gdzie są dość tanie ubrania np. chiński sklep, to wychodzi na to samo. Ważne żeby ubranie było dopasowane do sytuacji, czyste i nie zniszczone. Ale chęć wyglądania modnie bierze górę... Jakie macie zdanie w tej sprawie?

Gość gość
markowe ciuchy sa drogie jak hooj np:spodnie wrangler 450 zeta ciekawe kogo stac na to

Gość gość
Mnie stać ale nie kupuję markowych ciuchów przez to że są wyrabiane ciężkim trudem, wymuszaniem, często przez dzieci, bez prawidłowej dbałości o zdrowie pracowników, praw człowieka, marną płacą w krajach 3-go świata czy komunistycznych. Polskie obuwie czy ubrania są bardzo wysokiej jakości,chyba się tak utarło że cudze jest ładniejsze. Np Polskiej anilanie nikt się nie równa, ale kto by tam dbał o takie "dyrdymały"?

Gość TheBoski
Nie raz jak czytam nie które wypowiedzi to mi się stać zachciewa 'Mnie to szczerze hooj boli kto te ciuchy robi nawet jak by je 90 letnie babki robiły kupuje to co mi się podoba i na co mnie stać