Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skonczylam dwa kierunki no ale

Czy jesli ubiegam sie o prace to w doswiadczeniu

Polecane posty

zawodowym wymienic tylko prace zwiazane z danym zawodem czy wszystko "powazne"? skonczylam jedne studia, potem drugie, teraz pracuje w pracy zwiazanej z drugimi studiami, ale znalazlam oferte pracy - doktorat platny - dot. pierwszych studiow, czy w takim razie przemilczec w ogole ten drugi dyplom i obecna prace? nie chce niezrecznych pytan typu dlaczego poszlam na drugie studia,,,,

jw

Gość gość
a jakie to kierunki?

I promocja zdrowia II inzynieria biomedczyna oba mgr znalazlam oferte pracy - bdb platne PhD w promocji zdrowia, tam tam tylko rok pracy w zawodzie i dzialanosc kola naukowego, skonczylam to w 2010, dwa lata pozniej skonczylam te inzynierie i pracuje w slabo platnej pracy w labolatorium-kontrakt mam do kwietnia

tam mam tylko rok pracy w zawodzie ...*

Gość gość
jak się nie przyznasz, że pracowałaś to będziesz bez doświadczenia... ja bym powiedziała jak jest

Gość gość
no pewnie że pisz wolisz niezręczne pytania typu "dlaczego ma pani taka lukę w życiorysie" o ile dali by Ci szanse usłyszeć to pytanie bo gdy pracodawca zobaczy że nic nie robiłaś przez dłuższy okres czasu to masz małe szanse na rozmowę więc pisz a na pytanie dlaczego dwa kierunki zawsze możesz powiedzieć że obydwa Cie interesowały i to było Twoje marzenie