Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w sumie to jest ciekawe

CO BYŚCIE POMYŚLELI O TAKIEJ RODZINIE

Polecane posty

Gość gość
Moze jedno z Nich jest wspolwlascicielem firmy i maja ludzi od pracy na ich dobrobyt. Niektorzy potrafia sie ustawic albo maja duzo szczescia. Radze jednak zajac sie swoim zyciem.

Gość gość
Moi znajomi sa np. wlascicielami kamienicy Kilka mieszkan,na dole sklepy I masa kasy z tego Maja troje malych dzieci ,ona nigdy nie pracowala i pewnie juz nie bedzie..

Ja i mój mąż też pracujemy w domu i dobrze nam się powodzi. Takie czasy, już nie trzeba wychodzić na 8 godzin, żeby zarobić.

Gość gość
nic, bo znam sporo osob, które pracują w domu wiec mnie to nie dziwi i nie zastanawia sama kiedys pracowalam w domu, ale mialam tyle zlecien ze musialam zatrudnic ludzi i wynajac lokal:)

Gość gość
skąd wiesz, że siedza w domu i nie pracują? Czyżbyś sama nie pracowała i wszystkim wszystkiego zazdrościła?:>

Gość gość
przeciez pisala wczesniej,ze siedzi z dzieckiem i narazie nie pracuje . ja akurat pracuje w w domu(jestem tłumaczem przysięgłym), mam biurko na przeciwko okna i jakos tez widze kto chodzi:D juz nie róbcie jaj

Gość gość
nic bym nie myslała o takiej rodzinie. No dobra... zazdrościłabym im bo kto normalny lubi chodzić do pracy?

Gość gość
nic, mam takich, sąsiadów, ktorych codziennie widze o roznych porach wiec na pewno nie pracuja u kogos na etacie pewnie maja swoj bieznes, bo 2 auta w leasingu wiecej mnie nie interesuje

Gość gość
kobieto, w dzisiejszych czasach dużo ludzi pracuje w domu wiec czemu sie dziwisz i zastanawiasz:) a ja maja kasę to wiecej niz pewne, zreszta skad wiesz gdzie oni sa jak ich nie ma w domu???, moze jeżdzą do firmy??? moze zyja z wynajmow jest tyle opcji

Gość gość
hahahaha ciekawe co ludzie sobie o nas myślą oboje niby nie pracujemy 2 dobre auta mieszkanie prawie najwiksze metrazem w calym bloku(5 takich mieszkań jest tylko po 128m2) jeżdzimy na wczasy 2x w roku i wracamy opaleni my i dzieci ladnie ubrani ........ ale musza o nas gadac, bo to sa plotkary, sprowadzilismy sie z innego miasta i nic o nas nie wiedza i nie maja skad sie dowiedziec:D

Gość liliana27
nigdy nie przyszło mi do glowy,zeby zastanawiac sie gdzie pracuja sasiedzi, nie obchodzi mnie co robią, skad maja kase itp dziwna jestes

Gość mmmmmmmmmmmnnnnnnb
a ja wam szczerze powiem,ze mnie czasem zastanawia z czego zyja ludzie, ktorzy (wg.mnie!!!!) nie pracują i nie jest to zadna zazdrosc, bo sama mam bardzo dobrze w zyciu ale zwykla ludzka ciekawość...

Gość gość
a co mozna mylsec, maja głowę na karku, trochę szczęścia i dobrze sobie zyją:)

Gość gość
Mnie też widać całymi dniami - pracuję głównie wieczorami, w domowych pieleszach. Sąsiedzi często mówią, dobrze się Wam powodzi, pani nie pracuje, 2 dzieci, a mąż sam utrzymuje rodzinę. Na moją korektę, ja też pracuję i niewiele mniej od męża zarabiam - wielkie zdziwienie.

Gość 1213mama122
i mnie tez widac, zawoze dziecko do szkoly, potem z psem na spacer, potem jade po zakupy, potem po syna, potem znow gdzieś, jaka myśl - pewnie nie pracuje nierob:D ale nic bardziej mylnego mam firmę, ludzie pracują a ja w domku:), mam kamerę połaczona domem i wiem co sie dzieje:) jade jak trzeba,a rzadko kiedy trzeba, bo przez tel duzo da sie załatwic . maz ma firme w innym mieście, wpsolnik na miejscu a on zajmuje sie dzialem handlowym, wiec glownie net i czasem spotkanie z klientem(nowym), ale od x lat maja stałych odbiorcow wiec tez siedzi w domu:) .

Gość gość
Do mmmmmmmmnnnnnnb to ci powiem.My oboje nie pracujemy[ZUS opłacamy]kiedyś kupiliśmy dużo ziemi która zamieniła się w budowlanki i do końca życia nam i dzieciom starczy.

Gość mmmmmmmmmmmnnnnnnb
:) ale ja wiem,ze sa rozne możliwosci:) nie musisz mnie uswiadamiac a ciekawi mnie konkretna osoba nie ogół, bo ja wiem,ze duzo ludzi pracuje w domu, tylko czym sie zajmują:)

Gość gość
dokladnie mnie to tez ciekawi co robia inni, ktorzy na co dzień pracuja w domu i widac,ze maja kasę chociaż sama pracuje w domu:) zwykla ludzka ciekawosc, zadna zazdrosc

Gość gość
ja jestem tłumaczem, pracuję w domu

Gość gość
ja pracuje od 7 do 15 i nawet nie wiem kto pracuje a kto nie, mam swoje zycie:)

Gość gość
autorko cos ci podpowiem:D zobacz numery aut, jak maja w leasingu to na bank maja firme zwykle ludzie ktorzy maja firmy biora samochody w leasing:D pomogłam Ci???:D

Gość gość
u mnie w okolicy spotykam kilka takich malzenst najczesciej maja lokale i zyja z wynajmu mieszkamy w popularnej nadmorskiej miejscowosci

Gość gość
co za wścibski babol, wstrętna jesteś, zajmij się brudnymi garami w zlewie

Gość gość
Nie jestes wscibska,tylko ciekawa,autorko? Zajmij sie soba lol