Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

majać dziewczyne chodzicie do jej domu

Polecane posty

Gość gość

ja bym sie bardzo dod**y czuł chodzac do domu dziewczyny raz na rok i nic wiecej wrecz bym umnikał jak ognia poznawanie rodziców no gdzie może po roku bym mugł poznac rodziców .

Gość gość
etam niepasuje do takich ludzi ja bym sie chyba prędziej odnalazł z dziewczynami które cierpiały albo niemaja rodziców

Gość gość
przerabane rodziców poznawać i potem każdy ocenia , rozumie dziewczyne poznac ale poco rodziców .

Gość gość
heh. jestem najmłodszy w rodzinie to juz wogule kaplica

Gość gość
przerabany żywot jest a kij stym bede sobie gadał przez neta z laskami .

Gość gość
up hop

Gość gość2
a co dziwnego albo złego jest w chodzeniu do domu dziewczyny, zwlaszcza jesli ona nadal mieszka z rodzicami?:o duzo oczywiscie zalezy od tego jacy sa to rodzice bo można pod tym wzgledem trafić bardzo dobrze i bardzo zle:o ale dopóki sie ich nie pozna to niewiadomo

Gość gość
ale jak to wyglada przychodzisz do domu rodziców i poznajesz obcych ludzi ;/ coś spartolisz i bedziesz miał przesrane , kobiete jest trudno poznac a gdzie obcych ludzi w rzyciu dziewczyny niebede miał ehh zostaje mi tylko pustych panien szukanie . niemam ochoty poznawać kogoś rodziców

Gość gość
heh trudno

Gość gość2
jak to są rozumni ludzie to raczej wiedzą że to dla ciebie stresująca sytuacja i beda wyrozumiali:o jak coś robisz w życiu, nie jesteś leniem, chamem, alkoholikiem ani narkomanem i nie będziesz sie jakoś nienormalnie zachowywał to będzie ok:D chyba że to oni są nienormalni ale na to już nic nie poradzisz

Gość gość
po twojej ortografii wnioskuję ,że po prostu nie masz z czym wyjść do ludzi, więc lepiej nie chodź do dziewczyny do domu , bo na pewno nie zrobisz dobrego wrażenia.

Gość gość
no pewnie zxe bym niechciał chodzić donich jakby mieli waty do moich błedów nawet bym chyba kobiete olał . jak można chodzic komuś do domu i kwicze c podczas sexu np albo wogule poznawac kogoś . a ortografi sie nieczepiaj i mie niewkużaj bo świeto jest wiec nieche sie denerwować .

Gość gość
bede szukał kobiety z patalogicznej rodziny chyba ]

Gość gość
To gdzie sie chcesz spotykac ze swoja dziewczyna?Ty do niej nie,ona do Ciebie tez pewnie nie,to moze kwiczcie po prostu w krzakach.Ale niedlugo mroz,to Ci "mozg"(ten w gaciach)odpadnie i z kwikow nici.Cienrzkie to tfoje rzycie.

Gość gość
no niewiem ale to wieśniackie uprawiać sex u rodziców masakra lepiej bogatej chyba dziewczyny szukac wtedy bedzie sama mieszkac ;

Gość gość
co? ja ni mom z czym wyhodzic do ludzi? co to za blupoty piszesz do mnie?

Gość gość
coś zmyślasz .