Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka26

co mam robic

Polecane posty

Gość autorka26

Spotkalam sie z facetem na pierwsza randke, bylo fajnie, postanowilismy sie umowic na druga, w miedzyczasie duzo ze soba piszemy. Natomisat wiem,ze on ma w sobote spotkanie z jakas dziewczyna bo mi powiedzial. Mowi,ze bylo niegrzeczne gdyby jej teraz odmowil jako,ze umowili sie juz za nim mnie poznal i nie chce tego robic ale mimo to chce sie widywac ze mna. Mowi,ze chcial byc szczery ze mna a tearz zaluje ze mi to powiedzial. Atmosfera jest beznadziejna, bo ja uwazam,ze my w takim razie nie mamy szans a on wrecz przeciwnie. Co mam o tym myslec?

Gość gość
moze chce was porównac i wybrac ta lepsza???

Gość Babcia Avangarda
jak nie wiesz co masz myslec to nie mysl myslenie niewprawnym szkodzi :)

Gość autorka26
tez tak myslalam, ze chce przetestowac, on sie zapiera ze nie

Gość gość
chcesz coś zatrzymać puść to , jezeli wróci jest twoje !

Gość gość
z drugiej strony nie spełniłas jego oczekiwan na 100% gdyby tak było wolał by sie spotkać z tobą niz z ta nową . takie są fakty . ale co masz zrobic , pozostaje ci czekać

Niby czemu nie macie szans? Bo spotka się z kimś innym? A może wybierze Ciebie. Skąd przekonanie, że skoro po 1 spotkaniu nie zakochał się po uszy i nie rzuci dla Ciebie wszystkiego, to zaraz nic z tego nie będzie. To normalne, że facet chce wybrać dziewczynę, która mu najbardziej przypadnie do gustu. Jeszcze raz - na czym opierasz założenie, że nie macie szans?

Gość gość
jakbys mu sie spodobala to by juz nie szukal

Gość autorka26
on pytal,czy ma odmowic tego spotkania, ale oczywiscie powiedzialam,ze nie. on chce ode mnie zapewnienia,ze ja nie bede szukac dalej jesli on mi sie ;odda' i rzuci wszystko mam mieszane uczucia

Po 1 spotkaniu? Ehe. Jasne. Od razu się zakochał po uszy i zerwał kontakty ze wszystkimi dziewczynami, które znał.

Gość autorka26
wlasnie nie wiem czy mam prawo byc w ogole zla, moze glupio sie zachowuje

Skoro się zgodziłaś - to do siebie pretensje - to raz. Trzeba było go zapewnić, że nie będziesz szukać dalej, on Ci się odda i rzuci wszystko, spadnie różowy deszcz i jednorożce pognają w siną dal, będziecie żyli długo i szczęśliwie. Koniec. A na serio - dalej nie widzę problemu. Jak dla mnie jesteście na razie prawie obcymi ludźmi, a jeśli obydwoje będziecie chcieli, to jakoś to ukierunkujecie na wspólne tory.

Gość gość
to nie ten etap... kilka spotkan to wiadomo ze moze jeszcze szukac cos innego

Gość gość
A od kiedy wedlug was powinien byc tylko ze mna i nie szukac?

Gość autorka26
na co sie zgodzilam? dziwne uczucie, ze w ogole wiem o tym jego spotkaniu, teraz mam czekac do niedzieli czy tamta mu sie bardziej spodoba.

Gość autorka26
to bylo pierwsze spotkanie w sumie to hcial byc szczery i mi powiedzial, zobacze co dalej bedzie robil jak na razie cisza po tym jak przeprosil, bo nie wiedzial,ze moze mnie to zabolec ale tez mogl sie zrazic ta moja reakcja, zostawie to narazie

Gość autorka26
dzieki za odpowiedzi tak czy inaczej:)

Sprawa prosta - facet się autorce spodobał, ale oczywiście nie chciała dać tego po sobie poznać. Skoro nie wyraziłaś sprzeciwu na jego spotkanie, to teraz nie powinnaś na ten temat marudzić. Tak to jest jak się myśli jedno, a mówi/robi drugie.

Gość gość
ja sie kiedys spotykalam raz w tyg chyba z 5 razy a on w tym czasie tez z innymi wiec to zerwalam

Gość autorka26
on pytal mnie czy ja chce byc z nim na powaznie i wtedy na pewno odpuscilby sobie po prostu nie wiem jak mam sie teraz zachowywac w stosunku do niego, jak gdyby nigdy nic? i czekac czy tamta mu sie bardziej nie spodoba..?

Jeśli Ci się podoba - działaj. Tyle. Nie oglądaj się na inne tylko sama pokazuj się z jak najlepszej strony, bo czekając na gotowe możesz się rozczarować. " byc z nim na powaznie" - po 1 spotkaniu? Macie po 16 lat? To niepoważne.

Gość gość
zalezy czego chcesz. jak ci sie podoba to powiedz wprost zeby nie szukal

Gość autorka26
My to raczej obydwoje po p[rezjsciach i kazdy z nas ma strach w oczach widze;)