Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia_0089

Wynik bety bardzo niski

Polecane posty

Gość Kasia_0089

Dziewczyny, mam pytanie. Mam cykle 30 dniowe. 19-20 dc miałam owu (czuję zawsze ból owulacyjny). Z partnerem staramy się już od bardzo dawno-i nic. Przypuszczam, że mogę cierpieć na poronienia nawykowe, czyli "ciąża jest, ale w dniu miesiączki znika". W tym miesiącu dość intensywnie się staraliśmy i 29dc (czyli wczoraj) robiłam test i wyszedł pozytywnie. Zrobiłam też betę i wyszła 15,34. Czy któraś z Was miała tak niską betę? Bo jeszcze nie wiem czy się cieszyć.

Gość gość
Powyżej 5 beta oznacza ciąże wiec gratuluje:-)

Gość gość
powtórz betę po 48godz. od pierwszej -najważniejszy jest prawidłowy przyrost.

Ja bym na twoim miejscu powtorzyla bete za 48 godzin jak radzi ktos powyzej. Jesli 20 dc mialas owulacje to po 9 dniach normalne ze beta jest niska bo nie wiadomo kiedy nastapilo zagniezdzenie. Idz do lekarza...

ja też mam długie cykle i w pierwszej ciąży też poleciałam na betę jeszcze przed terminem @ i moja była wynosiła 8, 5- dziś moja córcia ma 6 lat:)

Gość gość
ja 2 dni przed terminem @ miałam tez niski bo 20...ale ciaza pozniej potwierdzona u gina.

Gość Kasia0089
Dziewczyny, jak myślicie, skoro mam cykle 31 dniowe, a bete robilam w 29 dc i wyszlo 15,34, to kiedy powinnam powtorzyc? Dodam, że nie dostałam @, bo po odbiorze wyników, zaczęłam przyjmować luteine.

Gość gość
Moja pierwsza beta była 6 tys z hakiem a to dlatego że byłam w 4-5tygodniu ciąży kiedy się dowiedziałam. Było to w okresie świątecznym więc trochę ciężko było trafia w otwarte laboratorium kolejna bete zrobiłam kilka dni później i wynik miałam ponad 115tys. Chodzi mi głównie o to iż ból owulacyjny zwykle występuje PO owulacji a nie z TRAKCIE

Gość Kasia0089
Akurat to jest nieprawda,że ból owulacyjny odczuwa się PO. Byłam kiedyś na monitorowaniu owulacji i to pęchęrzyk, który rośnie daje uczucie bólu, a po pęknięciu, ból ustaje.