Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atemka

POMÓŻCIE pomysł na prezent

Polecane posty

Gość atemka

witam kochani :) chciałam kupić mojemu chłopakowi jakiś upominek z okazji otrzymania przez niego dyplomu lekarza, jednak w głowie kompletnie brak pomysłów... Chciałabym, żeby to było coś co będzie mu się kojarzyło z tym wydarzeniem, a nie jakaś płyta, alkohol czy inne rzeczy, które może dostać np na święta ;) Dodam, że pióro już dostał ode mnie wcześniej, a wiem, że prezenty typu koszulka ze śmiesznym napisem, nie jest raczej w jego stylu i wyląduje w szafie ;( macie jakieś pomysły? będę wdzięczna za każdą radę!

Gość gość
stetoskop w jego ulubionym kolorze (zielony, niebieski, czerwony)

Gość atemka
już ma ;(

Gość gość
Wiem, pomogę Ci, podpowiem. Kup ortalionowy kitel .

Gość gość
Kiedy będzie się zbliżał na sale do pacjentów, to kitel będzie szeleścił. No i ortalion sie ładnie pierze w niskiej temp.

Gość gość
A może hulajnogę.Dr Haus miał , widziałam, dojeżdzał do pacjentów.

Gość gość
Jeśli masz (lub przy pomocy kogoś, Jego przyjaciół, czy rodziny) wystarczająco dużo zdjęć z dłuższego okresu czasu, dotyczących drogi którą przebył by tym lekarzem zostać, to wywołaj je i wklej w album w kolejności chronologicznej tworząc pewnego rodzaju historyjkę. Dla dopełnienia do tego z tych samych zdjęć stwórz krótką prezentację multimedialną, dodając tam może śmieszne komentarze pod zdjęciami (power point daje dużo takich możliwości :) i płytę CD zapakuj w specjalne etui np. takie: http://manufakturapiekna.blox.pl/2013/10/Urodzinowe-etui-na-CD-wersja-dla-Panow.html Na stronce manufakturapiekna.blox.pl (lub pod mailem manufakturapiekna@poczta.pl) możesz zamówić album na zdjęcia i etui wykonane w tym samym stylu, by tworzyły komplet :) myślę że gdyby ujrzał taką historię swojej drogi, ze zdjęciami np. ze studiów - to byłby zadowolony i zawsze będzie mógł sobie do albumu zajrzeć (a nawet kiedyś opowiadać przy tych zdjęciach swoim dzieciom jak został lekarzem) a rodzinie czy znajomym (np. ze studiów) będzie mógł puścić dla śmiechu prezentację multimedialną :)

Gość gość
zapalniczka zippo