Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak rzucił mnie bez słowa po prostu przestał się odzywać

Polecane posty

Gość gość

Nie chce ze mną rozmawiac, wszedzie gdzie sie dało mnie zablokował, nie wiem o co chodzi, czulam ze jest miedzy nami zle ale...eh:( dlaczego nie mogl mi tego powiedziec, ze kogos poznał ? bo czuje, ze kogos ma :( napisalam mu wlasnie emaila, moze odczyta :( moglabym pojechac do niego do domu ale nie chce sie narzucac i wyjsc na desperatke

Gość gość
Bardzo niekulturalny tchorz...

Gość gość
czy wiedza z jakiej to nastąpiło przyczyny np że poznał inna albo stwierdził że mu nie odpowiadasz uczyni cie szczesliwszą? z toba i tak nie chce być:o chociaż sposób w jaki to zrobił nie jest elegancki🖐️

Problemy dzisiejszej młodzieży. Zablokował mnie wszędzie gdzie się dało... dajcie żyć

Gość gość
Dave Gahan, ale nikogo nie mozna skazywac na domysly...

Gość gość
mój facet też tak kiedyś zostawił dziewczynę . przestał się do niej odzywać. nie odbierał. unikał jej. to byłącznie kuzynka mojej przyjaciółki pamiętam jak się jej zalila że się nie odzywa do niej. a moja koleżanka nie mogła zrozumiec czemu tak zrobił. potem jakieś kilka miesięcy później go poznałam i zaczął do mnie bajerowac a ja się bałam że mnie też zostawi bez słowa. ale pogadalismy o tamtym i dowiedzialam się że tamtą zostawił bo pojechal na jakieś balety z kolegami a ona powiedziała że nie chce jechać a potem ją tam spotkał z jego kolegami n******a ledwo żywą odwiózł ją do domu i właśnie po tej akcji przestał się do niej odzywać..