Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NuvaRing

Polecane posty

Gość gość

chciała bym poznać wasze opienie na temat tego srodka zapobiegajacego ciazy, wady, zalety, jakie skutki uboczne, czas trwania miesiaczki itd;)

Gość gość
chciałabym* przepraszam

krążek stosuję do tygodnia. w pol godziny po założeniu wystąpiły mdłości i straszne zawroty głowy. nie wiedziałam co się dzieje,ale powiązałam to właśnie z krążkiem. po dwóch dniach silne bóle nóg, rąk i znaczne opuchnięcie kończyn górnych i dolnych. mało tego lekarz do którego chodze już kilka lat nawet nie wspomniał o takich skutkach ubocznych i nie przeprowadził ze mna wywiadu odnośnie możliwych powikłań. ufałam swemu lekarzowi a teraz mam ochote dać jej w ryj. spytałam ją o założenie krązka,odpowiedziała " to proste jak budowa cepa". pokazała na modelu i wsio. w domu zalozylam krązek, tylko ze u mnie on jest prawie na wierzchu imimo ze wepchnę go głębiej on znowu wraca. czuje go po włożeniu zaledwie palca na dlugosc paznokcia. a chyba tak być nie powinno? stwierdzam,ze lekarz wypisuje recepty na krążki na prawo i lewo bo ma z tego korzyści. w pn ide do niej na wizyte i załatwię te sprawę :/ mam do oddania za darmo dwa krązki. jestem z Wasilkowa koło Białegostoku. wiadomo, ze u każdego to inaczej się odbywa. u mnie zdecydowanie się nie sprawdziło.