Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 5 latce moge podac sos grzybowy

Polecane posty

Gość gość

j.w tak troszke polac na kopytka?

Gość gość
pewnie ze możesz ,zaraz pewnie się zleci sabat czarownic co będą ciebie i mnie potępiać .

Gość gość
jedna mala lyzeczke.

Gość gość
od 11 roku życia powinno się ale ja słyszałam że 9 miesięcznej dziewczynce zmiksowali i dali przez butelkę ze sromotnikiem no cóż rób jak chcesz twoje dziecko twoja sprawa

Gość gość
NIE

Gość gość
i tak nie zjadla tylko talerz rosloku z domwym makaronem. sama robilam i wyszedl pyszny. lepszy niz ze sklepu.

Gość gość
co za ciemnogród kobieto ile razy jeszcze w tv i w gazetach mają to mówić aby dotarło ! DZIECI NIE POWINNY JEŚĆ GRZYBÓW , grzyby nie mają żadnych wartości odżywczych po co ją narażasz do cholery

Gość gość
a ja nie chcialam jej dac niewiadomo ile. tylko dloswnie polalam kopytka 1 lyzeczka mala sosu.

z jakich grzybów sos? moje dzieci mniejsze to prawd****i i podgrzybki ,innych raczej nie, starsze to więcej odmian grzybów jedzą,ale my podajemy dzieciom grzyby od wielu lat :)

Gość gość
podgrzybki i prawd****i dostalismy od rodzicow meza caly worek suszonych grzybow

Gość gość
co z wami jest nie tak ? czego nie rozumiecie z prostego przekazu ? dzieciom nie daje się grzybów, nie chodzi o ilość tylko o fakt, cały czas trąbią o przypadkach zatruć, o przeszczepach wątroby dla takich dzieci, skąd to się bierze ? dzieci nie idą same do lasu i nie wpierniczają grzybów tylko NIEODPOWIEDZIALNE mamusie dają im łyżeczkę sosiku, no co jest z wami ?????????? moja 9 letnia córka i 4 letni syn nie znają smaku grzybów, ja z mężem jemy, szczególnie lubię marynowane, mąż sosy, ale dzieciom się tego NIE DAJE koniec kropka

mam w doopie twój przekaz. Jak się małemu dziecku podaje " kanie" i to zerwane przez żółtodzioba w grzybobraniu to co się dziwic ,ze dziecko zatruło się trujakiem. Borowikiem się nie zatrujesz, tyle

Gość gość
co za bzdura, nie wolno dawać dziecku grzybów, sos ma w sobie substancje z grzyba, piszesz o podgrzybkach suszonych no super ale co jeśli miedzy nimi był jeden szmaciarz nie zauważony albo pomylony przez was czy tam dziadków to co lament będzie bo dawcy wątroby będziesz szukać ? po co ryzykować ?

Gość gość
zatruc sie mozna tylko muchomorem. czy inymi grzybami ni jadalnymi. a kazda glupi wie jakie grzyby zbierac a jkaich nie/

Gość gość
ja mam w doopie wasze dzieciary i ich wątroby, róbcie sobie nawet sosy z muchomorów tylko nie płaczcie później w szpitalach jak dziecko będzie umierać, współczuje dzieciakom takich nieodpowiedzialnych rodziców , halucynki im daj niech mają odlot :D

Gość gość
każdy głupi wie, a później włączasz tv i widzisz umierające dzieci tych głupców

Gość gość
No bo jak dorosły zje muchomora to nic sie nie stanie... W przypadku trujących grzybów to naprawde nie ma znaczenia czy zje je dorosły czy dziecko bo zanim ofiara pojedzie do szpitala to wątroba nadaje się jedynie jako przykład zniszczonego organu dla studentów medycyny