Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robicie jak spotykacie kogos atrakcyjniejszego od swojej drugiej polowki

Polecane posty

Gość gość
A ja rozumiem sens tego pytania, bo widzę, że wszyscy oburzeni. Chodziło autorowi bowiem o atrakcyjność fizyczną jak i intelektualną. Co wtedy robicie kiedy poznajecie kogoś innymi słowy LEPSZEGO od swojej drugiej połówki? Czy się nie mylę autorze/autorko, że o to chodizło?

Gość gość
autor/ka najwyraźniej wzięła sobie za partnera byle kogo, bo trzeba mieć faceta- inaczej nie miałaby takich dylematów. jak wybierzesz partnera starannie, a nie z łapanki, to żal tyłka nie ściska za każdym razem jak widzisz ładną osobę. zresztą atrakcyjność fizyczna to nie wszystko- jakie są szanse, że oprócz urody taka przypadkowa osoba będzie mieć także kompatybilne poczucie humoru, odpowiedni temperament, intelekt itd? marne. i jeżeli o mnie chodzi, to bardzo rzadko widuję atrakcyjnych facetów- żadne bóstwa po naszych ulicach nie chadzają żebym miała latać z wywalonym jęzorem od nadmiaru wizualnych wrażeń.. a bardziej od mojego, to podoba się mi chyba tylko Henry Cavill, u którego i tak szans nie mam- zresztą nie wiadomo czy na zywo by nie stracił na atrakcyjności..

Gość advark
Jak bylam w zwiazku to moj partner byl dla mnie atrakcyjny i na innych zwyczajnie nie patrzalam. Pozniej jak sie zaczelo psuc to jak spotkalam kogos lepszego to myslalam o tej osobie non stop. Ale nie odwazylam sie zdradzic a odejsc tez nie. Na szczescie juz nie mam tego problemu bo jestem singielka i moge myslec i spotykac sie z kim chce :)

Gość gość
Tak, dokładnie o to mi chodziło. Co robicie jak spotkacie kogoś lepszego od swojego partnera. Do przedmówcy, no właśnie w Polsce mało jest przystojnych facetów, jak na lekarstwo ich, ale jeśli już się jakiś przystojniak trafi to bije wszystkich na głowę a potem niestety rodzą się dylematy. I nie wciskajcie mi np. kitu, że przez cały czas trwania związku z partnerem nie spotkaliście np. kogoś atrakcyjniejszego od niego i fizycznie i intelektualnie.

Gość gość
do 15:42 może ja jestem bardzo wybredna, ale dla mnie faceci, którzy zafascynowali by mnie zarówno urodą jak i osobowością są tak niespotykani jak jednorożce.. zazdroszczę osobom, które co rusz znajdują "diament" tak, że nie wiedzą co ze sobą począć od nadmiaru opcji:D a autorka przecież nie jest uwiązana do swojego chłopa- nie żyjemy w średniowieczu- może zacząć nowe życie u boku nowego "lepszego" faceta, a później kolejnego- nikt jej nie broni..

Jeśli chodzi o wygląd to mi zwisa. Ode mnie też są atrakcyjniejsze i co? Mam mieć tysiac facetów bo co chwile spotkam atrakcyjniejszego?:D Wybrałam jednego, konkretnego i z nim chcę być. ­ Co do drugiej części, że ktoś ma być "lepszy" od naszego partnera. Nie poznałam dotąd takiego więc nie mam nad czym się zastanawiać.

Gość gość
o 15:55 , ale ty jesteś kobietą. A faceci diamenty znajdują bez przerwy. W końcu żyjemy w Polsce gdzie są miliony przepięknych dziewczyn!

Gość gość
Nie rozumiem krwawej. jak wygląd może zwisać???? a co z pociągiem seksualnym???

"I nie wciskajcie mi np. kitu, że przez cały czas trwania związku z partnerem nie spotkaliście np. kogoś atrakcyjniejszego od niego i fizycznie i intelektualnie." Z góry masz opcję uznaną wiec dyskusja nie ma sensu. Dla Ciebie chyba każdy kieruje się c**ą/własnym interesem w określaniu innych a w związku jest bo "musi". Tak samo na pierwszej stronie, z iluś wypowiedzi tylko jedna była dla Ciebie konkretna (konkretna bo gościu jawnie się przyznał że mu się smutno robi jak widzi atrakcyjniejsze). ­ Cóż, zmieniaj faceta co rok do końca życia skoro wolisz i uważasz, że to jedyna opcja.

Raz, że pisałam o spotkaniu kogoś atrakcyjniejszego. Ale dwa...jak pożądanie opierasz tylko na wyglądzie to co jakieś 0,5-2 lata zmieniasz partnerów bo w tym czasie fascynacja wyglądem gaśnie. A pożądam bo kocham, nie odwrotnie.

Gość gość
do 15:59 czy ja wiem? jak dla mnie, to większość kobiet jest taka przeciętna albo co najwyżej ładna. rzadko widuję rzeczywiście piękną. mnie się wydaje, że faceci są mniej wybredni i wystarczy im, że kobieta ma minimum atrakcyjności, żeby poczuć pożądanie. kobiety są inne i nie wystarcza nam, że facet nie jest obleśny, zeby latać z wywalonym jęzorem :D

Gość gość
A ja niestety pożądam, bo laska mnie po prostu kręci fizycznie.

Gość gość
do osoby powyzej-jak to sie u ciebie ujawnia?

Gość gość
tak sanmo jak u ciebie jak kogos pozadasz

Gość gość
ja się pierwszy raz zakochałam w wieku.. 28 lat. teraz 5 lat razem i w tym czasie nie spotkałam nikogo kto by mi się bardziej podobał fizycznie ani kogoś z kim by mi się przyjemniej spędzało czas. w ogóle osób, które kocham za osobowość, to przez całe życie spotkałam z 7, w tym z 6oma z nich nie miałam żadnych seksualnych relacji, więc szok, że ciągle spotykacie tylu fascynujących i do tego pięknych facetów:D

Gość gość
Jeżeli dwoje ludzi się naprawdę kocha to są dla siebie najpiękniejsi i najlepsi, i nie ważne kogo się potem spotka, bo i tak zawsze ta osoba jest na pierwszym miejscu i w naszej głowie nikt jej nie dorówna.

Gość mika lk
to wszystko dlatego że wchodzicie w związki tzw letnie,jak was porazi naprawdę to cały świat przestaje istnieć

Gość gość
Ja wtedy idę na sexik z moją a myslę o tamtej. Po jakimś czasie przechodzi. Chyba, ze mamy stały kontakt to jest trudniejsza sprawa.