Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto jeszcze nie byl na cmentarzu

Polecane posty

Gość gość

j.w

Gość gość
ja i niestety nie będę

Gość gość
ja też i też nie będę ani dziś ani jutro

Gość gość
ja tez, bo siedze w pracy

Gość gość
ja nie będę :( moja mama umarła niedawno a mnie nie stać żeby pojechac do niej w święto zmarłych :( Cały dzień ryczę dzisiaj :( Niestety mieszkam w innym mieście...:(

Gość gość
ja nie ,ale ja nie idę .

Gość gość
czemu nie idziesz?

Gość gość
ja nie będę smutas.gif moja mama umarła niedawno a mnie nie stać żeby pojechac do niej w święto zmarłych smutas.gif Cały dzień ryczę dzisiaj smutas.gif Niestety mieszkam w innym mieście...smutas.gif To bardzo smutne ,ale nie obraź się wiedziałaś że ten dzień nadejdzie i mogłaś coś odłożyć ale nic straconego odwiedzisz grób później ,liczy się to że chcesz ,pamiętasz.

Gość gość
tylko bydlo nie chodzi, kazdy ma kogos na cmentarzu i tylko najgorsze medny nie idą

Gość gość
jeżeli pytanie do mnie ,to tak od dawna nie chodzę 1 listopada ,jadę wcześniej parę dni ,albo później parę dni ,teraz nie pojechałam bo mały prycha i nie mam go z kim zostawić .

Gość gość
ja bylam tydzien temu. pomylam groby i zapalilam znicze. pojdziemy ale pozniej jak bedzie ciemno.

Gość gość
tylko bydlo nie chodzi, kazdy ma kogos na cmentarzu i tylko najgorsze medny nie idą jestem hora i musze leżeć non stop więc tumanie daruj sobie wpisy na ten temat bo g***o wiesz i w d***e byłeś

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość ja nie będę smutas.gif moja mama umarła niedawno a mnie nie stać żeby pojechac do niej w święto zmarłych smutas.gif Cały dzień ryczę dzisiaj smutas.gif Niestety mieszkam w innym mieście...smutas.gif To bardzo smutne ,ale nie obraź się wiedziałaś że ten dzień nadejdzie i mogłaś coś odłożyć ale nic straconego odwiedzisz grób później ,liczy się to że chcesz ,pamiętasz. X w tym ból, że nie mogłam odłożyć... to znaczy miałam na ten cel, ale poszło na wyjazd do lekarza i leki dla córki- to było pilniejsze :( Źle mi z tym, nie umiem się pogodzić ze śmiercią mamy, od jej śmierci mam straszną depresje i jeszcze ta bezsilność, że dziś nie mogłam być na grobie...:(

Gość muszerka
Nie ładnie tak obrażać ludzi,niektórzy mają powody żeby nie iść albo po prostu nie mają sposobności proste.Ja tez nigdzie nie byłam mąż z synem pojechali a ja siedzę w domu jakoś tak nie bardzo chcę w ciąży chodzić po cmentarzu,zapalę świeczkę i się pomodlę w domu

Gość muszerka
Wiesz co chyba niema się co tłumaczyć bo ludzie i tak nie zrozumieją, pójdziesz innym razem tak się czasami zdarza dla mnie tez byłyby ważniejsze lekarstwa i dziecko

Gość gość
Ja nie byłam, jestem w 8 mies. i jak za długo stoję to mam omdlenia a nie będę latać z krzesełkiem na cmentarz. Pojechałam wieczorem z mężem zapalić znicz babci.

Gość Justka123
jestes madra dobra mama ze kupilas dziecku leki. Mama patrzy na Ciebie z gory i nie potrzebuje Twojej obecnosci przy grobie, ona wie ze ja kochasz i na pewno jest z Ciebie dumna.

Gość gość
poloz corcie spac a mamie zapal swieczke w domu,porozmawiaj z mama i pomodl sie ona na pewno wie,ze ja kochasz i jest z Ciebie dumna

Gość gość
Ewa33 nie była :)

Gość gość
ja nie byłam, jestem chora, synek także, może za tydzień :) a ten co pisal o chodzeniu w święto zmarłych, wiesz że chodzi się też w inne dni, a nie raz w roku ?

Gość gość
my nie dawno wrocilismy ze cmentarza.

Gość gość
a ja byłam na cmentarzu przedwczoraj,wczoraj dzisiaj i będę jutro oraz pojutrze