Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie krytykują że mój facet jest sporo starszy ode mnie

Polecane posty

Gość gość
Piotr B ja jak miałam 18 lat to też myślałam, że facet 40 letni jest stary. Teraz mam 28 i myślę że taki związek, dziewczyny 25 lat i faceta 40 jest ok.

Gość gość
Piotr B a ty w jakim jestes wieku? Wg mnie max roznica to 15 lat ale wszystko jest kwestia gustu.

Gość gość
Piotr B sam jest pedalem a wypowiada sie o pedofili to jest zalosne:(

Gość gość
Dziewczyna 25 letnia jest zwykle dojrzalsza psychicznie niż chłopak 25 letni. Poza tym już tu na kafeterii wylewał żale jakiś facet 28 lat którego małżonka chce mieć już dzieci a on chce poczekać jeszcze kilka lat, nie wiadomo ile. Taki facet 40 letni wie już czego chce i coś już osiągnął.

Gość gość
Piotr B ma 21 lat i jest jeszcze strasznie dziecinny.

Mam 21lat. Żeby mentalnie to porównać, to byłbym z jakąś 15. Przecież to logiczne ze chodziłoby tylko o seks a nie o to by pogadać :D Bo facet 40lat w 25 letniej kobiecie nie widzi młodej d**y tylko partnerkę do rozmów. Powodzenia i wmawiajcie dalej innym ze to jest normalne.

[zgłoś do usunięcia] gość Piotr B ja jak miałam 18 lat to też myślałam, że facet 40 letni jest stary. Teraz mam 28 i myślę że taki związek, dziewczyny 25 lat i faceta 40 jest ok. Wlasnie. Autorko jesli to jest powazny zwiazek , ktory ma przszlosc to nie przejmuj sie gadaniem innych. Ludzie gadali , gadaja i beda gadac. Ja mam rowniez starszego partnera i uklada nam sie wszystko jak nalezy.

Dziecinny? Bo nie bije ci brawa że masz ojca zamiast faceta? Dziecinne to wy jestescie, bo przecież każdy idiota z daleka widzi czym to śmierdzi.

Piotrze jestes jeszcze mlody. To, ze ty sobie tego nie wyobrazasz nie musisz w tak agresyny sposob sie wypowiadac.

Gość gość
Piotr B twoje porównanie 21 latka i 15 latki jest całkowicie bezsensu, wiadomo że to jest 'inny etap rozwoju'. Może jak będziesz miał 30 lat to trochę zmądrzejesz.

Jestem młody i co z tego? Wy rozumiem macie 25lat i odpowiedzi na egzystencjalne pytania.

To może jak wy dorosniecie, to zacznijcie sie bawić w związki z 40letnimi facetami? Pytacie o opinię, po co, skoro negujecie negatywne głosy. Chcialyscie sobie ego posmyrac we własnym towarzystwie? 25lat ma i na forum pisze że przeszkadza jej ze się jej czepiaja. I to jest ta dojrzałość która już może oceniać czy taki związek jest okej czy nie?

Gość gość
Piotr B to pedzio nie sluchajcie go !

Gość gość
Piotr B jest zazdrosny bo żadna go nie chce :D

Gość gość
Wracaj do przedszkola Piotrek ! Napisz tu za 9 lat.

Gość gość
Zwykle Piotr B. mnie denerwuję, ale w tym przypadku gada całkiem sensownie. Mówicie, że jest gimbusem, niedojrzały i tak dalej, tylko dlatego że ma zupełnie inne zdanie niż wasze i prezentuje je w niemiękki sposób.

Gość gość
Nie bo nie rozumie co się do niego mówi albo nie chce zrozumieć !

Gość gość
Jego chlopak sie wypowiada i go broni ha ha ha :D

Gość gość
Piotr B wszystko przeinacza albo interpretuje po swojemu. Robi to specjalnie albo jest upośledzony umysłowo.

Zaraz,zaraz. Wyluzujcie . Przede wszystkim to weźcie pod uwage to że punkt widzenia zależy od miejsca trzymania tyłka . Nie dziwię się że dla 21 letniego chłopaka mieć dziewczynę o 1/3 młodszą to coś niewyobrażalnego . Przecież to byłoby dziecko . Zaś ja jako 50 latek na pewno miałbym wspólne tematy z kobietą w wieku 30 kilku lat . Niemniej jednak uważam różnicę 15 lat za znaczną , aczkolwiek możliwą do zaakceptowania .

Gość gość
O, pulchny rozsądnie gada. Mówcie teraz, że jestem jego chłopakiem! :D

Gość gość
pulchny dobrze napisał, też się z nim zgadzam. ale Piotr B. pewnie nadal będzie porównywał związek 25 latki i 40 latka z 21 latkiem i nastolatką :D

Gość gość
Mi się wydaje że to o ten rozwód chodzi.

Dobrze napisał bo się z wami zgadza, haha. Róbcie co chcecie, jak dla mnie możecie być i z 60letnimi facetami. Pytalyscie o opinię - jest to obrzydliwe. Możecie mi pisać ze jestem gowniarzem i podobne teksty, ale same podświadomie widzicie ze to nienormalne skoro zakladacie podobne tematy z opiniami. Nawet nic nie napisalyscie o tym człowieku niemal, prócz wieku. No to ciach, opinia gotowa.

Gość Przebudzenie
Wiesz co??? Jak jest Ci z Tym starszym od Ciebie kolesiem dobrze a On z Tobą dobrze się czuje to inni wszyscy niech najpierw kupią sobie ogromne lustro; by przed nim stanąć i popatrzeć na własne zakłamane obliczie. Sami nie wiedzą czego pragną, nie mają prawa osądzać. Ludzka głupota tak ma!!!!! Sama się boi a komuś zabrania. Wszystko na ten temat. To Ty przeżywasz własne życie a nie inni ludzie. Głowa do góry,