Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emkaol

właśnie zrobiłam test w końcu jestem w ciąży hurrra

Polecane posty

Gość emkaol

staralismy się rok,udało się,jeszcze nikomu nie mówiłam prócz męża,on jest przeszczesliwy;-)

Gość Minaa
gratuluję:)

Gość gość
emkaol ile masz lat?

Gość gość
Moje gratulacje.Teraz szykujcie duuuużo kasy żeby zapewnić dziecku byt i mieć na utrzymanie.Urodzić to nie sztuka,ale wychować to dopiero jest sztuka:D Moja synowa z synem wydali około 7000zl. na dzień dobry zanim urodziło się dzieciatko,a co dalej?

Gość emkaol
Już jedno mamy więc i tak jak to niektórzy twierdzą mamy "przej****e"

Gość emkaol
28 lat i spokojnie o kase się nie martwie a koszt dziecka zależy od tego jak sama to rozegram,jedni kupuja wózek za 400zł używany,inni dostają a jesxcze inni kupuja za 3 tyś...nie ma to raczej wplywu na zdrowie wyglad bezpieczeństwo czy psychike dziecka...także na poczucie szczęścia!

Gość Minaa
mądrze mówisz:) Ja jestem rok młodsza i też myślę, że dziecko w niczym nie przeszkadza i że wcale nie trzeba mieć fortuny.. mój mąż chce jednak by wszystko było po kolei:) więc czekam:) ale mam nadzieję, że max pół roku

Gość gość
Denerwują mnie ludzie ktorzy przeliczaja dzieci na złotowki... Albo chcecie miec dzieci albo nie... Mogę wydac na nie nawet 100 tysiecy jak zechce , ale nikogo nie bede straszyc ze dziecko to wydatek... Po drugie kazdy powinien miec tyle dzieci na ile czuje sie silny by je wychowac,- mi się marzy dwójeczka. Jedno dziecko to dla mnie za mało Ja jestem jedynaczka i zawsze zazdrosciłam osobom ktore posiadały rodzenstwo. Dlatego moje dziecko bedzie miało rodzenstwo..A Wy patafiany jak zwykle ulegacie tej glupiej modzie na jedno dziecko... Nie macie własnych mózgów??

Gość emkaol
Znam takie mamusie,kuchnia za 40 tyś ale dziecko do mnie przychodzi na naleśniki racuszki czy zupke mleczna bo mamusia przecież nie będzie brudzic swoich super talerzy i kuchenki hehe rzeczywiście kasa ma duże znaczenie ale niestety często w odwrotną stronę...ja jestem zbyt prorodzinna i wiem co liczy się najbardziej i wiem też ile kosztuje dziecko mebelki ciuszki pieluszki i wszystkie bajery nikt nie musi mnie uświadamiać

Gość gość
powyzsza wypowiedz nie dotyczy autorki postu ale głupich osób które uwazaja ze wiecej niz jedno dziecko to patologia i kosmiczny wydatek Autorce gratuluje Dzieci to prawdziwy skarb i szczescie

Gość gość
o boziu... :o czyli się r*****iście? kuźwa jak można to robić? lubjejom to świnie jedne :o

Gość emkaol
Lubieja lubieja się kochać tak jak 90% społeczeństwa;-)