Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja naprawdę przesadzam znak zapytania sytuacja z ojcem praca

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem po studiach humanistycznych (wiem, pewnie większość mnie zjedzie tu za to) i miałam problem ze znalezieniem jakiejkolwiek pracy. W końcu zdecydowałam się wyjechać do miasta, w którym studiowałam i znalazłam pracę w telemarketingu - chcecie śmiejcie się,trudno... mam na skromne życie. Jednak mój ojciec zamiast cieszyć się, że cokolwiek ze swoim życiem zrobiłam i próbuję stanąć na nogi, traktuje mnie z pogardą. Nie zna zupełnie realiów...aha, uważa, że pokój za 380 zł wynajmu jest drogi:O jest z kolei zadowolony z mojego brata, który wyjechał do Anglii do dziewczyny i tam zarabia wiadomo ile...cieszę się, że mu się powodzi, ale do licha, ojciec uważa, że on jest w każdym calu lepszy ode mnie. Nie patrzy na to, że ja sama sobie znalazłam pracę i mieszkanie za śmieszne pieniądze, że staram się żyć na swoim. Nie. On uważa, że moja praca to nie praca, o czym daje mi odczuć na każdym kroku, jak tylko przyjadę do rodzinnego domu, Dziś na pytanie rodziny dalszej na cmentarzu czym się zajmuję było jego prychnięcie:O łzy mi się w oczach pokazały. Postanowiłam, że cały listopad nie zjeżdżam do domu. Mam znajomych, którzy na szczęscie wspierają mnie. Dlaczego on mnie tak dołuje?

Gość gość
nie traktuję tej pracy jako ostateczności, wiadomo, ale coś trzeba z sobą zrobić

Gość gość
dzisiaj może mu coś dało o myślenia jak kuzynka powiedziała, że ona 800 zł płaci we Wrocławiu za pokój

Gość gość
a co na to mama

Gość gość
ciesz się że masz w ogóle prace, niektórzy i o telemarketingu pomarzyć mogą. Olej ciepłym moczem i żyj swoim życiem

Gość gość
mama uważa że rzesadzam

Gość gość
rodzice zawsze faworyzują jedno z rodzeństwa nic na to nie poradzisz olej to i nie przejmuj się tak tym

Gość pieknoteczqqqaaa
robisz co robisz nie ma się czego wstydzić , a że ojciec twój ma odchyły to już inna sprawa.