Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margaretka1989

Pomysł na prezent zmora każdego z Nas

Polecane posty

Gość Margaretka1989

Tak jak i większość z Was miałam problem by wymyślić jakiś ciekawy ale nietypowy prezent. Tym razem zbliżała się 30-tka mojej siostry... Co roku dostaje perfumy, biżuterię, gadżety i inne "typowe" rzeczy. 30-te urodziny kojarzą mi się z pewnym przełomem w życiu i chciałam by prezent był niezapomniany Koleżanka na wykładach powiedziała mi o świetnym prezencie jaki zamówiła dla swojego chłopaka była to Karykatura portretowa. Zastanawiałam się czy rysunek może ucieszyć moją siostrę ale zaryzykowałam. Pracę zamówiłam u znanej artystki w tej branży bo chciałam aby karykaturka była na poziomie artystycznym a nie jakimś badziewiem ze starówki. Rysunek został wykonany wg mojego pomysłu (a raczej opisu) i efekt finalny był zdumiewający! :D Polecam każdemu taką formę upominku! Piszcie w tym wątku jakie wy macie sprawdzone pomysły na udane prezenty. Namiar na Panią u której zamawiałam ( www.karykaturzysta.dbv.pl ) Pracownia Artystyczna Phantasia-art Mam nadzieję, że niektórym z Was pomogłam :)

Gość Mari87656
Fajny pomysł - nie wpadłabym na coś takiego:) Ja ostatnio kupiłam dla siostry buty o których marzyła:)

Gość gość
Dobrym pomysłem na okrągłe urodziny kogoś z rodziny jest zebranie zdjęć od jak najdawniejszych czasów i wklejenie ich w kolejności chronologicznej w ręcznie wykonany album ( http://manufakturapiekna.blox.pl/tagi_b/2613/album.html ) by tworzyły pewnego rodzaju historyjkę, budziły wspomnienia. Dodatkowo można się pokusić o stworzenie prezentacji multimedialne w power poincie i zgrać na płytę cd, zapakowaną w etui manufakturapiekna.blox.pl/tagi_b/501940/etui-na-cd.html Na stronie manufakturapiekna.blox.pl (lub mailem manufakturapiekna@poczta.pl) można zamówić album i etui na cd wykonane ręcznie z tych samych materiałów, by tworzyły komplet, spersonalizowany pod konkretną osobę. Jeśli tą osobą jest np. siostra, to można zebrać np. tylko zdjęcia rodzeństwa razem i też stworzyć historyjkę :)

Gość Lena Wojko
A może jakiś zabieg kosmetyczny, masaż etc. Jaki budżet przewidujesz? W większości salonów można kupić karty podarunkowe o różnych nominałach. Sama dostałam taki prezent od męża i bardzo byłam zadowolna. Jeżeli jesteś z Łodzi polecam Centrum Medyczne Przy Teatrze i zabiegi np medycyny est u dr Rajkowskiej.