Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje sie grubo co zrobic

Polecane posty

Gość gość

przez ostatni czas chudlam, przytylam, chudlam i tak w kolko. Niewiele chudłam bo zaledwie pare kg. Raz wazylam podejrzewam 59 kg. A teraz znowu mi sie przytylo i czuje sie jak balon 65 kg. Nie umiem sie zmotywowac, powrocic do zdrowego jedzenia, ćwiczeń. Dzisiaj caly dzien jem bez odstępu, jem na przemian slodkie, cukierki, placek, pozniej kanpka, resztki z obiadu. Mam 170cm wzrostu

Gość gość
zjedz batona:)

Gość gość
jestem gruba, co robic. POMOCY

Gość gość
Co CI niby mamy powiedzieć? Skoro uważasz, że jesteś gruba to schudnij tępoto :o Nie wpieprzaj tyle i zacznij ćwiczyć. Chyba się nie spodziewasz, że dostaniesz jakąś super poradę i schudniesz nagle bez wysiłku?

Gość gość
mAm tyle samo wzrostu tylko ze waze 46 kg. i tez czuje sie grubo. i czulam sie grubo jak wzylam 43. i tak samo jak wazylam 60 , choc nie wyobrazam sobie tego, nie wyszlabym z domu. w glowie to wszystko siedzi. chociaz u ciebie narazie jest powod do chudniecia

Gość gość
to adekwatnie do swojej figury sie czujesz :D temat powinien byc 'jestem gruba' ale zaraz tlum kafeterianek bedzie pisal,ze to normalna, wrecz mala waga :D bo same sa tluste,ale nie chce im sie nic robic,to probouja kazdemu wmowic,ze taka norma i facet ktory lubi wysoka kobietke ponizej 50 kg,to pedofil i zboczeniec :D