Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Neli czy Lili Jakie imię dla córki

Polecane posty

Gość gość
oooo zgadzam się Karoliny to suki fałszywe przebiegłe i wyrachowane. a Agnieszki to kłamczuchy puszczalskie .

Gość gość
oba imiona są beznadziejne, nie mogę się zdecydować które bardziej :D silisz się na jakiś wymysły, zastanów się jak to dziecko pójdzie na rozmowę kwalifikacyjną i co ? jak to brzmi pani lili co pani sądzi o ...... no ja pitole !!! dobrze ktoś napisał to są imiona dla psów :D

Gość gość
no właśnie jak nie dla pśów to dla szczurów z takimi imionami, biedne dziecko za za walnięta matka brrr

Gość gość
Polskie imiona są wszystkie beznadziejne:(

Gość gość
daj jej jakoś normalnie na imię np Ewa

Gość gość
Ja tam lube polskie imiona. Jeśli będę mieć córeczkę to nazwę ją Aurelia Nadzieja :)

Gość gość
Ani Lili,bo brzmi jak zdrobnienie,ani Nel,bo brzmi okropnie.Chcesz skrzywdzić własne dziecko?

Gość gość
zamień nadzieja na tradycja

Gość gość
Jak chcesz oryginalne imię dla córki nazwij ją Eutanazja :)

Gość gość
znajdźcie mi jedno polskie imię dla dziewczyny które się nie kończy na literę A

Gość gość
nie ma typowo polskich imion, np agnieszka to imie pochodzenia greckiego, takie kt nie kończy sie na A to NOEMI

Gość gość
mam koleżankę imieniem DAGNY. Bardzo mi się podoba.

Gość gość
ja mam kumpele o imieniu Dagna

Gość gość
Lilka Amelia jak moja siostrzenica:) urodziła się w Holandii

Gość gość
ja nie długo urodzę chłopca mama mówi mi aby miął na imię Gracjan (też mi się podoba i siostrze również) znowu teściowa walczy o to aby miał na imię Bogusław po dziadku... co wy byście wybrały Proszę nie piszcie jakiś głupich komentarzy bo ja na prawdę jestem zdezorientowana a wszystkim nie dogodzę Fakt to jest nasze dziecko ale , która z nas będąc w ciąży nie słuchała nieustannych propozycji..

Gość gość
Nie doczepiaj sie z Bogusiem do Lili i Neli :D

Gość gość
Nie doczepiaj sie z Bogusiem do Lili i Neli :D

Gość gość
13:29 mistrz mistrz mistrz :d umieram ze śmiechu

Gość gość
kurde miało bys oczywiście 23: 29 mistrzu, ze śmiechu nie wiem co klepie w klawiaturce

Gość rozalka1123
Co do Nel czy Lili to bardziej Liliana by pasowało bo Lili jak zdrobnienie bardziej brzmi. Co do chłopca to Boguś troszkę staromodne, jak dla starego chłopa lepsze już Gracjan

Gość gość
mistrz rozśmieszył mnie do łez, wracając do Bogusia to jest to tak samo beznadziejne imię jak Gracjan, z tym że dorosły boguś może liczyć na pewien szacunek w miejscu pracy natomiast gracjan zawsze brzmi jak chłopczyk, daj mu np Rafał, Łukasz, Piotr to są odpowiednie imiona

Gość karolcia1212
I jak zwykle zestaw imion. To co się jednemu podoba nie musi się wam podobać a wy jak zwykle lubicie komentować zamiast doradzić. Jak autorka chce nazwać Lila to niech nazwie, jak druga chce nazwać Gracjan to niech jej syn się tak nazywa. A wy dajecie spis imion jeżeli nikt was o to nie prosi. Co do autorki z tych imion podoba mi się Lili Nel tez ładne ale wolałabym Lili. Co do imienia dla chłopca teściowa chce Bogusław bo zapewne ma sentyment a jeżeli wam się podoba Gracjan to dajcie tak na imię. Jak mówię nie każdemu musi się podobać.

Gość gość
jakie pytanie takie odp !

Gość gość
w ogóle nie rozumiem sensu zadawania takiego pytania na forum, i tak zrobi po swojemu, tyle że przynajmniej można się pośmiać :D

Gość goścc
chyba człowiek wchodzi na forum i piszę aby się czegoś dowiedzieć lub poznać opinie innych ludzi ale skoro wchodzą tutaj same chamy to czego się spodziewać.

Gość gość
atam chamy, po prostu co to za imie lili ? jak tu można być poważnym, wyobrażasz sobie lekarke lili kozłowską, albo pani dyrektor lili młotek, no weź jak to brzmi, co to ma być ? to już przesada, ośmieszanie dziecka, niech jej nada LILIANA lub LIDIA i mówi do niej lili

Gość goścc
Nie każdy musi przecież dawać typowe imiona jak Marta czy Kasia lub Maciek itp. Jeżeli komuś podoba sie coś innego nie znaczy, że jest odrazu źle. Sama znam dzieciaki o imieniu Gniewko czy Nadin i nie są to dzieci z rodzin patologicznych. Akurat znam dzieciaki Stasie, Mariuszki, Grześki gdzie w domach króluje chlanie, lanie itp Więc to nie jest regułą

Gość gość
kto tu mówi o patologii ? po prostu nie kumam silenia się na te oryginalne imiona , fakt to rzecz gustu, o gustach się nie dyskutuje, ale uważam że imię gniewko to przesada, no sory, ciekawe co ci powie synek za kilka lat ? durna ta moda i tyle, imię kasia jest tak samo słabe jak lili

Gość goścc
No akurat mam kolegę o imieniu Brajan ma już ponad 20 lat i pracuje jako sanitariusz i nie zauważyłam aby ktos miał do niego jakieś ale bo ma takie imię. Tak samo jak koleżanka Lena pracuje w banku. Ate Wszytki Piotrusie to siedzą w barach i żłopią piwko. Fakt zgadzam się o gustach sie nie dyskutuje i masz racje ale nie przesadzałabym, że od imienia zależy przyszłość dziecka

Gość Imienia Neli nie ma
podejrzewam. Jest Nel (Nelly). Po "jakiemu", przepraszam bardzo, jest to dziwne "Neli" ? :O Nadawaj jak chcesz, to dziecko będzie się wstydzić, nie my. Ale jak już musisz, daj Lilianę i wołaj ją Lili.