Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Neli czy Lili Jakie imię dla córki

Polecane posty

Gość gość
ale koleżanko BRAJAN i LENA to są normalne imiona, dość oryginalne, ale NORMALNE. natomiast k***a "lili" i "neli" to NIE SĄ imiona, tylko ewentualnie jakieś infantylne zdrobnienia, bądź pseudo nazwy, które faktycznie nadają się dla psów czy innych zwierząt. autorka wątku jest kretynką, która nie myśli o przyszłości swojego dziecka, tylko ma kaprys, by nazwać dziecko inaczej niż inni, przez co jedynie co zrobi to uprzykrzy mu życie. nosz k****, dorosła kobieta powinna myśleć, jak jej się uwaliło nazywać córkę LILI (ja j***e) to niech tak jak inni proponowali nazwie Lilia, Liliana itp., a w domu woła jak do pieska LILI. end of story.

Gość gość
racja dobrze powiedziane ! to nie są imiona

Gość goścc
każdy ma swoje plany i jak chce dac lili to niech da. Wiemy wszyscy żyjemy w takich czasach, że jest dużo dziwnych imion i za 20 lat nikomu nie będzie to robiło różnicy czy leczy nasz doktor Maciej czy Lili ostatnio przeglądałam listę imion i wierzcie mi, sa dzieniejsze imiona jak Lili Gracjan czy Benek więc no problem:)

Gość gość
ale ja nie mówię iż osoba o takim imieniu nie osiągnie nić w życiu, wręcz przeciwnie stawiam tezę lili skończy studia, dostanie świetna prace, ale jak jej podwładni mają być poważni jak do pani dyrektor lili kozłowskiej mówi się jak do psa ? no co to ma być, co innego Liliana, rzadko spotykane imię ale imię

Gość gość
tyle jest normalnych imion, po co ludzie wyszukują takie dziwactwa? czemu to ma służyć ?

Gość goścc
o wartości człowieka nie świadczy imię fakt jest taki ze to rodzice wybierają imię i to im ma się podobać wam się nie podoba a inny powie, ze jest super. A gadanie o patologi to bez przesady.

Gość gość
ma służyć temu, że rodzice tych dzieci to najczęściej prostaki i prymitywy próbujący się w ten sposób dowartościować i wyróżnić z tłumu. żenada totalna :D

Gość gość
całe zycie mówiło się Nela na Anielę, a teraz z tego powstało oddzielne imię. a dla ciekawości powiem wam, że znam osobę co się nazywa Inez Rinez ale mamusia miała wyobrażnie.

Gość gośśściuuu
Proponuję Debilli - też śliczne!

Gość gość
Moja suczka to Neli:) imiona same w sobie ładne ale nie dałabym tak na imię dziecku i już.

Gość LILI mówię na pichę starej
jak chcę żeby mi dała...

Gość gość
Nela lub Lila ok ale co to za imiona neli czy Lili

Gość gość
Ja pracuje w banku a mój mąż jest managerem dużej sieci restauracji i nasza córka ma na imię Alexis. Studiuje na Uniwersytecie i ma bardzo dobra prace. Więc nie wiem po co gadanie, o prymitywnych ludziach, którzy chcą się dowartościować. Nam się podobało to imię i takie daliśmy(a dowartościować się nie musieliśmy).