Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety odchodzą do lepszych a faceci kobiety zmieniaja na gorsze

Polecane posty

Gość gość

Zawsze mnie to frapowało. Dlaczego jeśli kobieta odchodzi do innego to on jest lepszy, a facet jeśli kończy związek dla innej odchodzi do dużo gorszej partnerki niż poprzedniczka? Czym to jest spowodowane?

Gość Łona jest Aniołem
W tym przypadku semantyką .:)

Gość gość
Faceci nie wymagają niczego poza miloscia

Gość gość
A jaka dla Ciebie jest lepsza/gorsza kobieta/mężczyzna? Dla kobiet im facet ma lepsze stanowisko, więcej pieniędzy jest lepszy, a faceci nie postrzegają kobiet przez pryzmat pieniędzy czy wykształcenia.

Gość gość
To przez pryzmat czego mężczyźni postrzegają kobiety? Może nie stanowiska ale urody, figury, intelektu. A i tak odchodzą do gorszych i brzydszych.

Gość gość
Mężczyźni się po prostu zakochują i wcale nie jest tak, że im lepsza figura, twarz, duże piersi to lepsza. Charakter jest o wiele ważniejszy. Mi dużo częściej podobają się dziewczyny z dobrym charakterem które przez ogół nie byłyby uznane za seksbomby, ale mają ładną twarz, są miłe i to kręci bardziej niż "cycata laska" której trzeba we wszystkim dogadzać.

Gość gość
bravo :)

Gość gość
Gościu z 20:36 czyli lubisz pasztety z tego wynika.

Gość gość
Nie musimy chwalic sie psiapsiolom jakiego to nie mamy partnera, wiec wybieramy ze wzgledu na milosc. Coz zrobic...

Gość gość
to prawda, dla mnie też kobieta nie musi być seksualnie idealna, może mieć jakieś wady w "wyidealizowanych dla mnie rysach figury", ale jak ma uroczy charakter to wtedy To jest To!, figura na dalszy plan

Gość gość
bo męzczyzni wolą :zołzy-poczytaj o tym.

Gość kpt Sowa
"figura na dalszy plan" -no chyba że to anielska klepsydra ;)

Gość gość
Mężczyźni się po prostu zakoch*ją i wcale nie jest tak, że im lepsza figura, twarz, duże piersi to lepsza. Charakter jest o wiele ważniejszy. Mi dużo częściej podobają się dziewczyny z dobrym charakterem które przez ogół nie byłyby uznane za seksbomby, ale mają ładną twarz, są miłe i to kręci bardziej niż "cycata laska" której trzeba we wszystkim dogadzać. """"""""""""""""""""""""""""""" Ładna twarz, są miłe i dobru charakter hahahahahahahahahahahahahaha dobre to się uśmiałam, z właszcza z tej ładnej twarzy i dobrego harakteru hahahahahahahahahahahahahahahaha. Znam takiego barana, co po rozwodzie (żona się z nim rozwiodła, bo był dopkiem) powtórnie się ożenił z paskudą o końskiej gębie i zołzowatym charakterku. Jego ex żona również wyszła za mąz, nawet wcześniej od exa i ten ex zamiast po swoim ślubie cieszyć się szczęściem jakie go spotkało, zaczął się mścić i niszczyć życie swojej byłej żonie. Po czasie wszystko się wydało - ludzie donieśli całą prawdę, a złośliwego exa to chyba los ukarał za jego podłość, że został kaleką i szpital stał się jego drugim domem.

Gość gość
Bo tylko durnym pustym banom wydaje się że są takimi ideałami i tylko obłuda i zakłamanie każe im twierdzić że biorą lepszych niż miały . Zostawione łapią co popadnie a potem ideologię do tego dorabiają .

Gość gość
bo więcej jest fajnych facetów niż fajnych kobiet

Gość gość
Bo tylko durnym pustym banom wydaje się że są takimi ideałami i tylko obłuda i zakłamanie każe im twierdzić że biorą lepszych niż miały . Zostawione łapią co popadnie a potem ideologię do tego dorabiają . """"""""""""""""""""""""""""""" Ja nie pisałam tłumoku o zostawionej babie, tylko o żonie, która sama napisała pozew rozwodowy i osobiście złozyła go w sądzie, bo miała dosyć nieudacznika, który nie dorosł do życia w rodzinie, co potwierdziło również jego kolejne pseudo małżeństwo, trwające zaledwie od 3 lat. Widzisz różnicę złośliwa kreaturo? A ta jego ex żona, w drugim małżeństwie żyje szczęśliwie już prawie 19 lat i nawet podstępne świństwa ze strony exa nie były w stanie rozdzielić małżonków. I to jest idealny dowód na to, że ta kobieta zostawiła byle kogo i odeszła właśnie do lepszego faceta. :D A teraz ciśnienie ci skoczy i pewnie krew zaleje twój ptasi móżdzek.:D

Gość gość
A ja tłumoku uogólniam bo ani ciebie ani twojej znajomej nie znam i nie mam ochoty poznać .

Gość gość
kobiety mają to szczęście, że za partnera mają mężczyznę!

Gość gość
gość A ja tłumoku uogólniam bo ani ciebie ani twojej znajomej nie znam i nie mam ochoty poznać . """"""""""""""""""""""""""""""""" Wiec tłumoku nie uogólniaj, bo twoje uogólnianie ma się nijak do rzeczywistości. Jak żyję ponad 40 lat na tym swiecie, tak nie znam żadnej kobiety, która zostawiła lepszego faceta, żeby odejść do gorszego.

Gość gość
kobiety mają to szczęście i mogą wybrać kogoś lepszego nie to co my same pokraki nie kobiety :(

Gość gość
gdybyś nie był pokraką to kobieta by cię nie zostawiła proste

Gość gość
mężczyźni nie mają w czym wybierać stąd mają gorsze partnerki a kobiety cóż mogą wybierać i wybierać i co rusz jakiś super mężczyzna