Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ożenię się tylko zapłacę kobiecie żeby urodziła mi dziecko

Polecane posty

Gość gość

Nie chcę się użerać do końca życia z kobietą, którą mam zapłodnić a potem dawać na wszystko pieniądze. Postanowiłem, że zapłacę jakiejś kobiecie z 50 tysięcy czy ile tam trzeba, żeby mi urodziła dziecko, może się dogadamy, żeby też pomagała w wychowaniu. Wynajmę kucharkę/kucharza i gosposię i tak sobie będziemy żyli. Nikt mi nie będzie truł, a ja będę do starości (do póki będę mógł) bawić się z młodymi dwudziestkami lecącymi na moje pieniądze. Co o mnie myślicie?

Gość gość
bajkopisarzem jesteś

Gość gość
tak trzymac :P ja sie pisze :))

Gość gość
To nie jest dobry pomysł. Dziecko potrzebuje normalnej rodziny.

Gość gość
Rób jak uważasz,kogo to obchodzi.

Gość gość
Też się na tym zastanawiam nawet makaronów jest klinika w tym pomagajaca

Gość gość
"To nie jest dobry pomysł. Dziecko potrzebuje normalnej rodziny." A ślub jest gwarancją normalnej rodziny? "Rób jak uważasz,kogo to obchodzi." No mnie, dlatego pytam. Nie chcę być skazany na wieczne potępienie społeczeństwa. I myślę, że w tym kraju wielu ludzi by to obchodziło, że ktoś sobie za wygodnie żyje.

Gość gość
a dlaczego wieczne potępienie społeczeństwa ? :)

Gość gość
I myślę, że w tym kraju wielu ludzi by to obchodziło, że ktoś sobie za wygodnie żyje. x Masz z tym problem?Żyj jak chcesz i nie przejmuj się ludźmi,każdemu nie dogodzisz.

Gość gość
:) 50 to jedynie Rumunce :P

Gość autorze a pomyśl czy chciałbyś
żeby ktoś twojej córce zapłacił za urodzenie dziecka? i skazał ją na samotne macierzyństwo.

Gość gość
ale po co ci dziecko, skoro wolisz spedzac czas na imprezowaniu z 20-latkami-ruhaczkami? a dziecko dac komus pod opieke? to juz lepiej oddaj sperme do banku, skoro tak barzdo chcesz po sobie zostawic material genetyczny.

Gość gość
Pytasz o opinie to Ci powiem jestem matką dwójki dzieci i za żadne pieniądze ne oddałabym własnego dziecka....a chcesz mieć dziecko od matki,która je sprzeda??Co w genach tego dziecka się zachowa z niej??i co mu powiesz gdy zapyta gdzie mama??skażesz to dziecko na brak ciepła...Ciebie wychowywał sam ojciec?????

Gość gość
Bylaby matka ale nie zona, super pomysl

Gość gość
Nie zapomnij wynająć niani, bo ktoś pieluszki musi zmieniać, tyłeczek wycierać, karmić, nosić, tulić,,,,

Gość gość
Ja ci urodze za 30 000, bedziesz je utrzymywal

Gość gość
Razem byśmy wychowywali dziecko. Chciałbym mieć syna z którym zbuduję domek na drzewie, zagram w piłkę, pójdę na ryby. Mieszkalibyśmy w domu razem z matką, ona też by go wychowywała. Nie sprowadzałbym do niego oczywiście dziewczyn. Po prostu cenię szczerość w życiu, a wiara w miłość u mnie zamiera. Chcę uniknąć przyszłości w której jestem z kobietą która mnie nie kocha, ani ja nie kocham jej, która by mi marudziła, że późno wracam do domu i ogólnie nie lubię takiego biadolenia. Za dużo tego miałem w dzieciństwie ze strony rodziny.

Gość gość
Zabawne plany,trudne do zrealizowania.Po pierwsze potencjalna kobieta może urodzić córkę,po drugie wychowując dziecko zwiąże się z nim emocjonalnie,co mocno może pokrzyżować Twoje dalsze plany.Jakieś to wszystko nierealne i wyssane z palca:),ale rób jak uważasz.

Gość księżna Anna
musisz pomyśleć nad wymaganiami jakie taka babka by musiała spełnić, to dla ciebie rozwiązanie idealne bo kobiety jako żony są tylko ciężarem, kobiety kochają tylko samców alfa którzy mają je gdzieś, dominujący typ faceta silny egoista w dodatku niedorozwinięty emocjonalnie

Gość gość
uwazaj,ze jakas kobieta ci sprzeda wlasne dziecko za 50 tys Pomijajc, ze oboje poszlibyscie do wiezienia i dziecko byloby sierota.

Gość gość
kedyś widziałam gdzieś ogłoszenia kobiet które chcą tego samego czyli kogos kto je zapłodni i bedą same wychowywały..może znajdz taka i w przyjaźni wychowacie wspólnie dziecko,które będzie Waszym skarbem a Wy zarazem będzecie pod jednym dachem żyć własnym życiem..

Gość gość
Ja bym np. chciala, bo tez mam dosc facetow, chce miec dziecko i nie mam kasy na to zeby je utrzymywac

Gość gość
Musiałaby uprawiać seks na boku, może niech pozbawi się płodności jak urodzi to dziecko i szaleje a może niech będzie bi i też sypia z dziewczynami :)♦

Gość gość
no widzisz autorze może poszukaj kobiety dobrej a oszukanej przez facetów jak Ty przez kobiety na zasadzie partnerstwa wychowacie jedno dziecko....i zrodzi się Ono z miłości jeśli nie Waszej wzajemnej to Waszej do Niego..ale to pewnie prowokacja jest a babki bedą pisały,że chcą........

Gość wifigdańsk
wątpię ze znajdzie się taka ktora bedzie chciala sprzedac swoje dziecko.

Gość gość
To jest pomysl i dziecko ma szanse na naprawde szczesliwe dziecinstwo, gdzie rodzice nie sa zaangazowani emocjonalnie w zwiazek miedzy soba

Gość gość
Nie wszystkie kobiety sa p*****lniete i nie musza zaciskac facetowi smyczy na szyi. Chca sie spelnic jako matki jedynie

Gość wifigdańsk
to jest głupi pomysl bo kazde z rodziców bedzie chciało miec dziecko głownie dla siebie i samo je wychowywac dlatego beda sobie dziecko wyrywac. facet nie napisał ze szuka kochanki bez zobowiazan tylko wyraznie ze chce zeby jakas dała mu dziecko.

Gość gość
Jakie wzorce wpoisz dziecku,skoro nie będzie wychowywane w prawdziwej rodzinie.

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem co gosc napisal.