Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam na randce z internetu i bardzo żałuję

Polecane posty

Gość gość

przyszedł psychopata :( wydawał się normalny ale gdy mu powiedzialam, ze nie jest w moim typie i że zycze mu powodzenia wsciekl sie i zacząl mnie obrazac, myslalam ze cos mi zrobi bo wracalismy ze spaceru i akurat nikogo nie było wokol :( minelo kilka dni a on nadal wysyla mi smsy, wydzwania z roznych numerow i grozi, mysle zeby isc na policje ale nie chce 2 godziny skladac zeznań a oni i tak nic nie zrobią :(

Gość gość
nie strasz mnie.. ja mam jutro randkę z neta :( koleś wydaje się taki normalny, sąsiedzki.

Gość gość
a myslisz, ze wiedzialam ze taki bedzie ? normalnie sie zachowywal na poczatku

Gość gość
Też nie polecam znajomości z internetu. Już kilkakrotnie się przejechałam na tym. A mam 25 lat.

Hej kobiety! Przykre co mówicie, ale wstawcie się w położenie tego faceta. Pewnie jego sytuacja jest lepsza niż moja bo przynajmniej któraś z was zgodziła się umówić z nim na randkę. Ze mną już od ponad roku nikt się nie chce umówić. Wiecie jaki będę miał schiz jak któraś w końcu się zgodzi? Będę na rzęsach stawał aby randka się udała .. Ten gość pewnie miał podobnie. Przyszedł, a tu nagle klops .. kobieta z miejsca mówi mu "spadaj". No i koleś się wściekł. Kto wie ile lat będzie musiał czekać na kolejną randkę ... Przykre

Gość gość
dlatego tacy goście nie powinni się umawiać na randki tylko przeżyć resztę swoich dni w spokoju i samotności.

Gość gość
Byłam na wielu randkach z netu, może z dziesięciu czy kilkunastu (dawno to było więc nie chce mi się liczyć), i każdy facet był normalny i całkiem fajny. Umawiałam się w miejscach publicznych. Nie spotkała mnie żadna nieprzyjemność. Miałaś pecha ale uważam że coś takiego zdarza się rzadko.

Gość gość
Ja miałam w życiu ok 30 randek z neta (mam 23 lata) i tylko raz trafił się świr, ktory dreczyl mnie smsami i na skype ale po jakims czasie odpuscil bo nie reagowalam, czesciej trafiają się dziwni faceci tj małomówni, chorobliwie nieśmiali i po prostu nudziarze.