Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basick

jak zasłużyć na miłość męża

Polecane posty

Gość basick

Witam! prosze podpowiedzcie jak na nowo ożywić miłość męża.Jestem bezgranicznie zakochana w moim mężu ale coś zaczeło się psuć z jego strony brak komplementów ciągle tylko wszystko źle choćbym nie wiem jak się starała słowo że mnie kocha słyszę tylko w łóżku podczas sexu i tylko wtedy gdy pytam. Szukam winy w sobie ale moje zachowanie się nie zmieniło ale może ktoś wie jak wpłynąć na faceta żeby znów się starał.

Gość Charisma88
Proponowałabym z nim porozmawiać i zapytać wprost, czego mu brakuje. Nie tylko w Waszym małżeństwie, ale tak ogólnie - zapytaj, co jest na rzeczy, że dzieje się między Wami tak, a nie inaczej.

Gość gość
Hehe dobrze wam tak

Gość gość
zasłużyć? a co ty piers jesteś?...jak można zebrac o miłość męża,on ma cię kochac sam z siebie

Gość basick
chętnie ale nie chce rozmawiać mówi że zawsze tak było a to nie prawda ale nie pozwala sobie tego wytłumaczyć. Czuję że coś się skończyło dla niego i nie wiem co z tym zrobić

Gość gość
pies*

Gość basick
Fajnie tak że mąż kocha i nie trzeba żebrać ja niestety jestem w stanie zrobić wiele żeby mnie na nowo pokochał

Gość gość
stawiam na romans. znudzila mu sie wiecznie dostepna, wiecznie z wywieszonym ozorem sluzaco-mamunia i zapragnal prawdziwej kobiety. takiej, ktora stawia warunki, wymaga adorowania, uwagi, komplementow, szacunku. taka, ktora lsni, bo jest dla siebie najwazniejsza. niestety, szare myszy sie nudza.

Gość Charisma88
Nie zmusisz, ani nie namówisz nikogo na to by Cię kochał. Ja bym powiedziała, co czuję, czego bym chciała. Jeżeli byłby na to głuchy i dalej twierdził, że nic się nie dzieje, że przesadzam to zebrałabym się w sobie i powiedziała "żegnaj". Ciężko czasami, ale po, co się męczyć?

Gość gość
moze wyjasnie lopatologicznie: jestes dla niego maluchem/ wysluzonym, zawsze dostepnym, niewymagajacym, wiec nie widzi twojej wartosci. poznal jakies volvo i odplynal. jesli chcesz, zeby znow widzial w tobie cos wiecej, zacznij go olewac, ignorowac, wychodzic sama lub z kolezankami, pieknie wygladac. zero czulosci. pewnie i tak nie posluchasz, a za chwile bedziesz przeslodzona rozwodniczka

Gość koasikonka po 22
pytanie jest źle postawione. słowo "zasłużyć" na miłość... Dlaczego uważasz, że na miłośc nie zasługujesz?

Gość gość
Pewnie poznał kobietę, która bezgranicznie kocha siebie, a nie jego. Taka kobieta jest ciekawa. A nie taka kuchta, która na forum pyta, jak wejść mężowi do d**y, chociaż on ma na nią wyjebkę :D

Gość pacyfica33
tak , to prawda kobiety kochają właśnie zołzy :) i takie zadbane ;p