Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce123456789

jak go rozszyfrowac

Polecane posty

Gość w kropce123456789

Moze ktos poradzi mi odnosnie mojego partnera nie man zbytnio do kogo sie zwrocic a tu jestem anoniomowa otoz 7lat temu poznalam chlopaka przez internet mialam 20lat byl w uk ale ja balam sie do niego przyjechac bo turek wiadomo bylam pewna obaw pisalismy zartowalismy itd pozniej wyjechalam za granice urwalam kontakt dlatego ze poznalam chlopaka zaszlam w ciaze i bez sensu byloby utrzymywanie tej znajomosci pozniej on odnalazl mnie w sieci mial juz zone wymienilismy kilka @i on skonczyl pisac pewnie zona byla zazdrosna nie zrobilo to na mnie wrazenia mialam dziecko partnera swoje zycie az zdarzyl sie wypadek jego zona zginela w wypadku w grudniu a on znalazl mnie na fc w lutym i zaczelismy znowu pisac spotkalismy sie ppstanowilismy ze sprobojemy byc razem postawilam wszystko na jedna karte zamieszkalismy razem mowi ze mnie kocha ze zawsze mu sie podobalam ze jestem jego marzeniem jak na razie uklada nam sie jest strasznie zazdrosny bo podobam sie cchłopakom i najchetniej to zamknalby mnie w domu nie chce zebym poszla do pracy nie wiem dlaczego tlumaczy to tym ze nie bedziemy sie widziec itd jest dobry dla mnie mojego syna cZęsto wspomina swoja zone ale nie wiem co mam o tym myslec bo skoro tak ja kochał dlaczego tak szybko postanowil mnie odnalezc zaledwie 2mieaiace po jej smierci juz pisal do mnie a wczesniej zaczal mnie szukac to jakby moesiac po wypadku widziałam ich zdj widac ze ja prZytulal calowal jest przystojny dziewczyny sie za nim ogladaja dlavzego wybral mnie mimo ze mam dziecko mam pelno watpliwosci czy dazy mnie prawdziwym uczuciem ale kdyz nie pewnie by o mnie zapomniał co o tym myslicie?

Gość w kropce123456789
Nikt nic nie napisze:-(