Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fajna rada dla mlodych mam

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, nie reklamuje produktów. Mój synek ma już 9 mcy, ale na początku kąpaliśmy go w oilatum, potem w ziajce. Przez 5 mcy był kąpany w wanience, potem już w wannie. Ale zazwyczaj tą wodę w której mył się synek, albo z wanienki do wanny wlewaliśmy, i w obu wypadkach dolewałam wody, potem się w tym kąpałam. Skóra jest super, serio :) Mąż dotknął któregoś razu moich nóg i szok.... Skórę mam jak niemowlęca w dotyku :)

Gość gość
nie prościej napisac używajcie kosmetykow dla dzieci?

Gość gość
Ja do wanny dolewam troche oleju kokosowego, ewentualnie smaruje sie olejkiem migdalowym Ps. Nie uznaje chemii:)

Gość gość
nie wiem jak działają inne kosmetyki, używam TYLKO ziajki i oilatum ;)

Gość gość
powodzenia w walce z nowotworem! oilatum ma karcynogen w składzie i inne niefajne rzeczy. ziajka nie lepiej. :o

Gość gość
to w czym myc? a dermedic?

Gość gość
czy wy musicie te pełne chemii wynalazki dla dzieci stosować? mydełko bambino, łącznie z myciem głowy i wszystko będzie ok...

Gość gość
A czy wy musicie jesc te rakotworcze kurczaki? pieprzenie o szopenie

Gość gość
Moja kolezanka myje sie w wodzie po kapieli swoich wiekszych dzieci 5 i 3 lataka. A mnie to lekko mowiac brzydzi. Przeciez w tej wodzie sa resztki ich kupy bLEE.

Gość gość
nie masz sie czym chwalic te produkty o ktorych piszesz sa jak tablica mendelejewa ..prawie tyle chemii.. wiecej niz plyny do mycia dla doroslych poczytaj troche opinie, rady na forach, testy, porownania i sie przekonasz ze wcale nie robisz dobrze kapiac w tym dziecko i jeszcze sprzedajesz takie info innym

Gość gość
No dobra to podajcie nazwy zdrowych kosmetykow dla dzieci. Takich bez chemii. Czy w ogole mozna wyprodukowac KOSMETYK bez CHEMII???

Gość gość
ojej oczywiscie ze nie ma bez chemii chyba ze naturalne nikt tu nie pisze o tym zeby bez chemii uzywac kosmetykow tyle ze te o ktorych ty piszesz to sa naszpikowane do granic mozliwosci chemiia- pochodnymi ropy naftowej i srodkami rakotworczymi wiec akurat te produkty sa mega niewskazane ale sklad np bambino juz nie jest tak naszpikowany chemia ja mam zasade ze nie kupuje nic z kometykow dla dzieci ktorego sklad opisany jest w wiecej niz 2 linijkach na produkcjie a polowy wyrazow nie znam

Gość gość
Akurat w bambino yez jest parafina...

Gość gość
Jakbym miała patrzeć na to co jest rakotwórcze, zawiera niebezpieczne substancje to chyba bym z głodu umrzeć musiałai żadnych kosmetyków używać nie mogła.Eko mamuśki a powiedzcie czy malujecie paznokcie? Używacie zmywacza do paznokci? Nie boicie się, że od tego umrzecie? Kawy podnoszącej ciśnienie nie pijecie, nie palicie?

Gość gość
mydło marsylskie + olejek ze słodkich migdałów proste że proste? wystarczy ruszyć głową!

Gość gość
a od bambino lepszy skład mają babydream i sa tak samo tanie, jak nie tansze