Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK ZNALEŹĆ NORMALNEGO GINEKOLOGA W WARSZAWIE

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuje normalnego ginekologa, najlepiej na nfz, który mi pomorze z receptą na tabletki anty :/ Mam taka sytuacje że podjęłam pracę w W-wie, a moja Pani ginekolog na NFZ do ktorej chodzilam w moim mieście regularnie mnie badała i przepisywała mi recepty na tabletki anty Microgynon21. Czułam się po nich ok i wszystko było w porządku, a teraz mieszkam w Warszawie, tabletki się skończyły i nie wiem co robić:/ ?? Nie chce iść do 1 lepszego ginekologa który znów mnie będzie badał choć nie dawno mialam wszystkie badania, albo przepisze mi inne tabletki bo i tak nie uwierzy na słowo. A nie chce brać innych. Co mam robić? :( Prywatnie to wiadomo że sobie zaraz ktoś policzy nie wiadomo ile za receptę.... Któraś z was miala taką sytuacje? Co powinnam zrobić?

Gość gość
Isc do dentysty

Gość gość
Odstaw bzykanie jak masz pracę.Najlepiej zbada cię psycholog.

Gość gość
A to taki straszny problem się przebadać? Trzeba było wziąć dokumentację medyczną z ostatniej wizyty u poprzedniego lekarza. Dr Kulpińska, przychodnia na Dabrowszczaków. W czwartki od 7 wydawane są numerki (trzeba być nie później niż 7.30), poniedzialki i środy od 14 albo 16, ale nie pamietam dokładnie i najlepiej być ze dwie godziny wcześniej.

Gość gość
Nie da rady. Tu same zboki.