Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

straszne kompleksy samotnosc i fobia spoleczna

Polecane posty

Gość gość

czuje sie bardzo bardzo samotna.... moje zycie jest jakie jest z mojej winy, wiem to. Ale nie wiem jak sie zmienic, doswiadczylam ze strony innych tyle przykrosci ze sama zaczelam nienawidziec siebie. Zaczelo sie od meczenia w szkole. Facetow sie boje przez molestowanie. Nie chce mi sie rozwijac na ten temat, ogolnie mam problemy z nawiazywaniem znajomosci z facetami, boje sie ich. Chce milosci, ale gdy ktorys facet na mnie zwrocil uwage to uciekam. Z nawiazywaniem przyjazni z kobietami jest lepiej, ale tez nie idealnie, nie rozumiem ich rozterek, nigdy nie mialam faceta.... W dodatku czuje sie bardzo brzydka, nie moge uwierzyc w komplementy, widze tylko swoje wady, wiecznie porownuje sie z innymi, chce byc idealna. Katuje sie ciagle dietami, udaje kogos kim nie jestem, osobe pewna siebie. ludzie wyczuwaja sztucznosc. Pragne zeby mnie ktos przytulil, ale chyba nikt mnie nie chce bo jestem zbyt brzydka i niedostepna... chcialabym byc inna. :(

Gość gość
to już było

Gość gość
nikomu nie bede dawac fotografii :/ moge spytac osoby z mojego otoczenia a nie obcych ludzi w internecie

Gość gość
mam tak samo jak ty i nie wiem co z tym zrobic

To jest dziwne jak ktoś się radzi obcych ludzi co zrobić z życiem, a ma problem żeby Ci sami ludzie go ocenili. Nie wiem co mam Ci powiedziec, zacznij robić to co lubisz to Ci przejdzie.

Gość gość
Idz do fryzjera zrob sobie ekstra make up kup sobie nowy ciuch Nie ty jedna bylas molestowana i gnebiona w szkole. Wiem jak to boli ale masz jedno zycie. Kazdego dnia sie rozpieszczaj i kochaj.

Gość gość
no ale co mi to da? ludzie powiedza "fajna dupa ale bym cie bzykal" no i mnie to nie dowartosciowuje zupelnie bo nikt i tak nie interesuje sie tym jaka jestem, tym co ja czuje, moim wnetrzem. Sama nie wiem, nawet przyjaciolkom ciezko sie wyplakac chociaz one ciagle mi sie wyplakuja. Moze ludzie maja racje, moze ja nie mam problemow i sobie wymyslam

Gość gość
częstą przyczyną problemów sfery psychicznej jest candida- poczytaj o tym w necie.

Gość gość
to fakt, czytałem kiedyś że grzyb candida potrafi sobie upodobać każde mijsce w organizmie a róznież w mózgu co powoduje wiele problemów ze strony psychiki. Na rozrost grzybów candida ma wpływ nieprwidlowa dieta, antybiotykoterpia i inne warto poczytac.

Gość gość
znalazlam test slinowy moze sprobuje, dzieki zawsze cos

Gość gość
test ślinowy jest bardzo miarodajny, jest dobym krokiem w kierunku kolejnych badan jakby coś.

Gość gość
też tak się czuję, ostatnio bardzo, czasami mi dobrze a czasami mam dość

Gość gość
Moze chcesz pogadac?Jesli tak to napisz maganda@o2.pl bedzie mi bardzo milo

Gość gość
zacznij być sobą, daj sobie prawo być brzydka, głupia (tutaj żartuję), myślisz że wszyscy ludzie sa piękni i mądrzy powiem ci że to nie prawda, i poprostu bądz wobec siebie uczciwa bojsz się facetów bo byłaś molestowana, to gdy jakiś zwróci na ciebie uwagę, nie uciekaj od razu tylko powiec że miałaś nieprzyjeme sytuację z facetami albo ci się nie układało, wtedy dasz takiemu facetowi szanse na dalszą rozmowę, a jak poprostu nic nie powiesz i uciekniesz to on sobie pomyśli że niespodobał ci się i koniec znajmości, daj soboie szansę

Gość gość
gosciu, dzieki za mile slowa, fajnie to brzmi, jak tak poczytalam sobie twoj post to cos mi sie przestawilo w glowie. Zawsze myslalam, ze ludzie patrza tylko na moje wady, czekaja tylko na chwile slabosci zeby mnie wysmiac... i czesto tak bylo, ale nie zawsze, sa tez przeciez mili ludzie :) jak tutaj.