Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu jestem bardzo niska

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat w lutym 18 a mam wzrost 8 latki. Nie rozumiem tego wszystkie dziewczyny wkoło są wysokie a czemu ja jestem taka niska. Nie rozumiem tego nocami myślę co ja takiego zrobiłam że mnie tak ukarano. Denerwują mnie osoby mające 160 wzrostu mówiące"O boże ale jestem niska"Ja sama chciałabym mieć ten wzrost. Moi rodzice mnie nie akceptują,ojciec w kółko mówi mi że wyglądam jak 8 latka.Czasami myślę że oni się mnie wstydzą.Widzę jak moja mama patrzy na te wszystkie dziewczyny o wzroście 170 cm i żałuje że ma taką córkę. Jak przez coś takiego mam zaakceptować samą siebie.

Gość gość
Mam 17 lat w lutym 18 a mam wzrost 8 latki czyli 145cm. Nie rozumiem tego wszystkie dziewczyny wkoło są wysokie a czemu ja jestem taka niska. Nie rozumiem tego nocami myślę co ja takiego zrobiłam że mnie tak ukarano. Denerwują mnie osoby mające 160 wzrostu mówiące"O boże ale jestem niska"Ja sama chciałabym mieć ten wzrost. Moi rodzice mnie nie akceptują,ojciec w kółko mówi mi że wyglądam jak 8 latka.Czasami myślę że oni się mnie wstydzą.Widzę jak moja mama patrzy na te wszystkie dziewczyny o wzroście 170 cm i żałuje że ma taką córkę. Jak przez coś takiego mam zaakceptować samą siebie.

Gość gość
ktore 8 latki mają 145 cm wzrostu ? moja 10 latka ma 134

Gość gość
to już chyba karłowatość? A ja mam 155cm i twierdzę, że jestem niska. Tyle, że lubię mój wzrost. To, że istnieją ludzie niższi ode mnie, którzy mi zazdroszczą wcale nie czyni mnie wysoką...

Gość gość
Moja babcia twierdzi, że miała 145cm i dopiero w okolicach 20 podskoczyła do 160. Cholera wie czy nie kłamie ale że jeszcze rośniesz w teorii to jeszcze nie wszystko stracone :P Równie dobrze możesz urosnąć jak i nie, loteria