Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marina147852

Bol piersi po terminie miesiaczki ktora nie wystapila

Polecane posty

Gość Marina147852

Witajcie. Miesiączkę powinnam dostać około 29 października nie dostałam, nie miałam żadnych objawów nawet na miesiączkę nie bolał mnie wcześniej brzuch ani piersi, wiedz pomyślałam ze poczekam do końca miesiąca wiec na pewno dostane ale dziś jest 2 listopad a misiaczki nadal nie ma. Od 2 dni zaczęły bolec mnie piersi ale tylko jak dotnę i są takie tkliwe nigdy tak nie bolały dziwnie. I tak samo zaczął mnie pobolewać brzuch wiec nadal czekam na miesiączkę i sprawdzam czy dostałam czy nie. Ale za to śluz w dzień spodziewanej miesiączki było dużo dziś już natomiast mniej. Ostatni raz do stosunku doszło jakoś w wrześniu (nie pamiętam dobrze kiedy, bo byłam podekscytowana przygotowaniami do ślubu siostry) mniej więcej przed miesiączka, która dostałam 25 września i trwała gdzieś z 3 góra 4 dni był bardzo słaba ale tłumaczyłam sobie to tym ze szlam na wesele siostry i nie zwracałam na nia uwagi nawet nie wiem kiedy ona się skończyła. Bole piersi tez wtedy miałam ale minęły. Wiec nawet nie miałam na myśli ciąży w tym miesiącu. A tu sie okazuje ze nie dostałam miesiączki przy czym nie stresowałam sie za bardzo raczej byłam zapracowana.. wiedz sie tez nie zastanawiałam nad tym czy piersi bola mnie jak zawsze czy nie. Mam zamiar zrobić test ciążowy ale nie chce sie rozczarować i dlatego zastanawiam sie nad nim czy nie powinnam jeszcze poczekać może jednak miesiączka przyjdzie co wy mi radzicie ? czy tez miałyście takie objawy?

Gość gość
Ból piersi może świadczyć o zbliżającej się miesiące która się spóźnia. Chociad u mnie objawy ciąży były podobne czyli ból brzucha bolały mnie piersi i bbyły wrażliwe na dotyk

Gość gość
Radzę zrobić test ciążowy bo objawy które opisujesz zarówno mogą oznacza okres jak i to że jesteś e ciszy tu ci nikt nie odpowie