Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąża

Polecane posty

Gość gość

Okres spóźnia mi się 2 tygodnie.Nigdy nie mialam regularnego czesto sie spoznia lecz ostatnio mialam rowno co do dnia.Z moim chłopakiem kochałam się często ostatnio lecz zawsze z prezerwatywą i zawsze był to stosunek przerywany.Zdarzyło sie tylko raz bez prezerwatywy ale również stosunek przerywany.Nie widze zadnych objawow lecz mam strasznie gesta biala wydzieline z pochwy,mialam taka sytuacje ze juz myslalam ze to okres a to ta wydzielina strasznie duzo jej bylo.piersi mam jakby troszke nabrzmiale ale nie bola.brzuch tez nie boli.lecz gdy wczoraj kochalam sie z chlopakiem czulam bol w dolnej czesci brzucha.czasem tez cos jakby bulgocze mi w brzuchu ale to nie z glodu.co myslicie?boje sie strasznie i nie wiem co myslec.

Gość gość
puknij się w czoło i zatkaj c**ę ,od kiedy to gumka lub przerywany to antykoncepcja.Piertwsze idz do szkoły po naukę,a potem się bzykaj.

Gość gość
Stosunek przerywany to nie metoda antykoncepcji...Jeśli stosujecie prezerwatywy to nie powinnaś się martwić, jeśli prezerwatywa nie jest uszkodzona to nie zawiedzie. Możesz dla bezpieczeństwa wyznaczać sobie dni płodne i niepłodne. Współżyjcie tylko w dni niepłodne a wpadka będzie niemożliwa. Osobiście mogę polecić tester owulacyjny na ślinę :)