Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podam nicka bo sie wstydze

Mucha przy goleniu czy to może zaszkodzić

Polecane posty

w życiu bym nie przypuszczała że o to zapytam ale nie moge pozbyćsie schizy:o będziecie sie śmiali pewnie ale nie wytrzymam jak nie zapytam :o mam takąkabinę prysznicową zamkniętą od góry z dużym brodzikiem i czasem sie zdarzy że coś tam wleci, jakaś mucha czy komar, i dokonuje żywota :P no i dzisiaj rano siedze sobie w brodziku i gole nogi, miałam na tych nogach dużo piany bo żel sie ładnie pienił, i nagle zobaczyłam że golarka z tą pianą zgarnia coś czarnego MUCHA :O taka wymięta i zgnieciona w kulke musiałam golić nogi z tą muchądłuższy czas a mam bardzo wrażliwą skóre i łatwo o podrarznienia, często sie zacinam nawet sama nie wiem kiedy, a na muchach jest w uj bakterii i nie wiem czy sobie nie zakaziłam tej podrażnionej skóry, zwłaszcza że ta mucha była taka troche rozdziabana tą golarką cogorsza goliłam też cipke i nie wiem czy nie przejechałam tą mokrą zgniecioną muchą jezu ja wiem jak to brzmi ale odpiszcie czy mucha w kontakcie z podrzarznioną skórą może wywołać jakiś stan zapalny bo oszaleje, wytarłam wszystko wodą utlenioona na waciku ale cągle mam wrażenie że kawałki muchy mi się dostały do tych mikro ranek po goleniu czy może sie udało zabić te bakterie tą wodą pliz :o

up :o no wezcie nie robie sobie jaj