Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BRAK ORGAZMU NIGDY GO NIE MIAŁAM

Polecane posty

Gość gość

Witam mam do was pytanie. mam męża od 6 lat ja (mam 29 lat i dzieci) i nigdy z moim mężęm podczas stosunku nie miałam orgazmu, orgazm mam jedynie jak on mi leże moją pipke. Bzykać się nie lubie bo nie mam z tego ŻADNEJ przyjemności jedynie robie to dla niego i udaje że jest mia fajnie przez te 3 minuty (tak tak tyle to trwa) kocham mojego męza nad życie i nie zostawie go ale orgazm bym chciała przeżyć taki inny niż ten łechtaczkowy. Co poradzicie? macie podobnie? może mozecie coś doradzić tylko głupie komentarze proszę wsadzić sobie w buty :)

Gość vccvc
a co nas to miałoby obchodzić ?

Gość Icek Goldhirsch
Jeśli znasz język angielski to polecam uic.edu/orgs/cwluherstory/CWLUArchive/vaginalmyth.html jeśli nie to proszę, najciekawsze fragmenty: :classic_cool: ”Jak większość wewnętrznych struktur ciała, pochwa jest słabo zaopatrywana w nerwy reagujące na dotyk. Wewnętrzna struktur pochwy jest podobna do tej w o******cy i pozostałych częściach układu pokarmowego.” "Stopień niewrażliwości wewnątrz pochwy jest tak wysoki, że wśród kobiet które były badane w naszym centrum ginekologicznym, mniej niż 14% było świadomych, że są dotykane wewnątrz pochwy."

Gość gość
ja orgazm od penetracji mam rzadko, ale moim zdaniem nie jest jakiś lepszy od łechtaczkowego, nic nie tracisz. Podczas stosunku poproś męża,żeby palcem masował ci łechtaczkę , albo sama to rób.

Gość gość
Vccvc no to po kiego grzyba wszedłeś w ten post skoro cie to nie interesuje tlumoku

Gość gość
tez nie miałam

Gość gość
a jak masz mieć orgazm od 3 min stosunku :D Mąż ma problemy z przedwczesnym wytryskiem?

Gość gość
ciekawostką jest to ze maciora (swinia) moze miec az 30 minutowy orgazm! bozia chyba kobietom nie dal takiej opcji :D zla bozia :P

Moja Ex nie miała nigdy choćbym piłował godzinę. Nawet się nie starała nic z tym zrobić. Sama sobie nie robiła nigdy.

Gość gość
szkoda ze nie jestem maciorą ;) mąż nie ma problemów chyba z przedwczesnym wytryskiem. jak mi strzela "minetke to dochodze w 10 minut"?! (nie wiem nie luczyłam ale okolo 10 minut mi to zajmuje a jak uprawiamy sex to nawet po pijaku (a może wtedy nawet pół godziny) to tez nie mam orgazmu ani zadnej przyjemności! :(

Gość gość
sprobuj analnie, to inne doznania i naprawde mozesz miec inny rodzaj orgazmu, taki bardziej wewnetrzny, musicie znalesc wlasciwa pozycje

Gość abuabu
kobiety oszukują facetów prawdziwy orgazm to kobieta wymusi jedynie sama za pomocą wibratora i taka jest prawda panowie

Gość zdecydowanatytytyty
Wibratora też nie próbowałam tylko takiego małego jak mnie całuje tam na dole to fajnie jest lubie też jak mi wkłada palce do o***tu ale chciałabym mieć orgazm taki prawdziwy moze on jest kiepski w łóżku? ma nie za duzego nie wiem ile ma cm ale to podobno nie ma znaczenia. (jest moim jedynym facetem jakiego miałam w łóżku)

Gość gość
a on o tym wie czy udajesz orgazmy?

Gość gość
wie tylko mówie mu ze jest mi bardzo przyjemnie stękam itp ale wie ze nie miałam nigdy orgazmu

Gość gość
????????

Gość 23latkkkakakaka
ja mam 23 lata i faceta od 2 lat i tez z nim nigdy nie miałam orgazmu, probowalismy każdej pozycji i nic. Boli mnie jak we mnie wchodzi w ogole zero przyjemnosci

Gość gość
niestety, orgazmu kobieta musi się nauczyć, a jak jeszcze została wychowana w ortodoksyjnej katolickiej rodzinie, gdzie, seks był brudem, niemiłym obowiązkiem kobiety, to jakim cudem masz mieć orgazm?

Gość gość
ja tez nigdy nie mialem a jestem facetem, czy to normalne?

Gość gość
jak żeś ur*******ł z kolegami reaktor jądrowy i rozbijaliście sobie jądra, to skąd masz mieć orgazm?

Gość gość
no tak

Gość gość
Zobacznie sobie na redtubie, że 90% lasek masuje sobie łechtaczkę podczas penetracji. Chyba coś w tym jest.

Gość gość
kużwa, uru.cho.miał

Gość gość
ale przeciez kazdy chlop ma plemniki to i orgazmy powinien miec?

Gość gość
michał3 szmata to ci wychowywała bo nie nauczyła cie dobrych manier!!!!!!!!!!!! idiota!! nie umiesz sie wypowiadać to wypad z forum

Gość gość
michał3 szmata to cie wychowywała bo nie nauczyła cie dobrych manier!!!!!!!!!!!! idiota!! nie umiesz sie wypowiadać to wypad z forum

Gość gość
tez nigdy nie mialam orgazmu z zadnym facetem,a kazdy z ktorym sie kochalam mial b duzego penisa. azostatnio zdarzyla mi sie przygoda z facetem, mial 25 lat , ja mam 19 ,wiec byl bardziej doswiadczony. i jechal mnie 1,5 godziny,doslownie,jedynie z dwiema przerwami na minetke i palcowke. i bylo mi mega przyjemńie,ale orgazmu i tak nie mialam w srodku,az po typej 1,5 h wzielam go do buzi, bo tylko juz bolalo... ale ogolnie czulam w pewnych momentach jakbym sie zblizala,wiec moze to mozliwe. ale wiem teraz,ze to nie zalezy raczej od umiejetnosci ,bo facet byl 10 na 10, nie mozna chyba byc lepszym kochankiem a orgazmu i tak niet

Gość gość40
wlasciwe podejscie do twojej myszki i napewno bedziesz miec, nie tylko maraton seksu jest najlepszy