Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Gdzie chcielibyście pojechać na wakacje lub na stałe

Polecane posty

Gość LoOoOser

?

Gość gość
Morze glabie :o

Gość gość
do Miami

Gość gość
na wyspy dziewicze albo bora bora

Gość Lexi66
Piekne to,co pokazales.... Wiele jest pieknych miejsc na Ziemi,oby tylko starczylo nam ochoty,czasu i pieniedzy zeby zobaczyc choc czesc z nich :)

Gość gość
Ja bym chciał do Ekwadoru, Brazylii, Nowej Kaledonii, na Madagaskar, Papuę Nową Gwinee, do Malezji, na Wyspy Cooka, Borneo i Syberie.

Gość gość
Uwielbiam Hiszpanię!!!! tam są cudne krajobrazy, moim zdaniem lepsze od Chorwacji i Grecji

Gość gość
w chorwacji są beznadziejne plaze, same kamienie 😠

Gość gość
Do Piotra B którą część Chorwacji polecasz? Jakie koszty takiego wyjazdu 2-tygodniowego- trzeba wydać ? Tez myślimy o takim wyjeździe do Chorwacji , jeszcze tak daleko samochodem nie byliśmy.Mamy obawy , ale pogoda na pewno by dopisała.

Coś za coś, czysta woda. A są też piaszczyste, ale dla mnie to już żadna frajda.

Mnie się podoba na Ślońsku, mam tu wszystko co mi potrzeba.

Gość gość
BSA - całe życie kisić ogóra w jednym miejscu? to dopiero porażka :D

Oczywiście mówimy o Dalmacji, zależy ile osób chce jechać, bo to wtedy pytanie czy wynająć cały apartament czy nie. Ja mam tam teraz dom, ale co roku braliśmy całe piętro w kilku poziomowym domku, dwa pokoje łazienka kuchnia salonik i balkon na samo morze i wyspy, dosłownie 100m od morza za 40€ za dzień a byliśmy w kilka osób więc nie wychodziło tak bardzo drogo. Obiady sami robiliśmy i śniadania i kolację przez co można również zaoszczędzić. Koszt podróży samochodem to jakieś 1.200zl w obie razem z autostradami i winietami. Srednio dojazd to jakieś 16h. Polecam okolice Biogradu

gość-Ja jestem z rasy aryjskiej, to też mam naturę osadnika, ty jesteś zapewne żydówką to też masz naturę koczownika bez korzeni. Ja tam lubię sobie zwiedzić sąsiednie miejsca, jak naprzykład Polskę, Morawy czy Czechy, ale potem zawsze tęsknię do mojej krainy, bo tam mam korzenie, tam jest mój hajmat, tam się urodziłem i tam żyli moii przodkowie. Ty tego nie zrozumiesz, bo nie jesteś z rasy Aryjskiej i nie wiesz co to jest mieć korzenie, połączenie krwi z ziemią.

Cieszę się Lexi, że Ci się podoba. Byłem tam ponad 3 tygodnie na zbiorach, ale popołudniami spacerowałem, mieliśmy też kilka wolnych dni. Mieszkaliśmy normalnie na campingu. Ta plaża jest tam świetna, bo to jedna plaża, która się ciągnie 110 km! Jest tam najwyższa wydma piaszczysta w Europie, byłem na niej, ponad 100 metrów wysokości, 3 km długości. Wielkie lasy, jeziora. Architektura mi się podobała, przeważnie niskie domki z czerwoną dachówką, okiennicami. Wszystko zadbane. Ronda całe w kwiatach i roślinach. ­ Wiele jest pięknych miejsc na świecie. Chorwacja też mi się fajna wydaje. Załączam wydmę: http://www.youtube.com/watch?v=H5DOkdiBfHo