Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania 2xl

Co pomaga schudnac Wasze tricki

Polecane posty

Gość ania 2xl

Macie swoje sposoby na przyspieszenie chudnięcia?

Gość jak się rano zacznie woda
picie większej ilości wody przy diecie, mniej jedzenia i więcej ruchu... cudów nie trzeba , te trzy wystarczą w zupełności

Dokładnie :) Chociaż można się załamać, bo kg spadają powoli, ale jest to na pewno zdrowsze niż diety cud :) Pozdrawiam.

Gość gość
Ja znam jeden trik. Więcej zużywać energii niż jej dostarczać w pożywieniu.

Gość ania 2xl
Gdzieś czytałam, że siemię lniane pomaga chudnąć. I więcej wapnia trzeba jeść

Gość gość
NŻT to najlepsza metoda, stosuję od lat i waga całe życie na tym samym poziomie 170/54

Gość gość
ty powyżej, jak jesteś taka idealna to co tutaj robisz? :p

Gość jowitta6
Ja oprócz diety MŻ stosuję systematyczne ćwiczonka w domu. Robię je codziennie po czterdzieści minut, ponieważ po tym czasie następuje spalanie tkanki tłuszczowej. Do tego postanowiłam przyspieszyć efekty odchudzające i zaczęłam brać dokładnie takie kapsułki na odchudzanie http://nutrina.pl/30,african-mango.html , ponieważ mam naprawdę sporą nadwagę - 16 kilogramów. Myślę, że za kilka tygodni będę mieć lepsze rezultaty.

Gość gość
jesteś idealna i co tu robisz, dałam radę, NŻT coś dziwnego, coś ci nie pasuje nie ja napisałam, że jestem idealna to twoje stwierdzenie

Gość ania 2xl
nie ma się co kłócić... a jakieś suplementy? Ja zażywałam kiedyś chrom ale lekarka mi odradziła. Powiedziała, że chrom powoduje rozrosty, co odebrałam w kontekście nowotworów.

Gość gość
mnie najbardziej pomaga niejedzenie po obiedzie.

Gość gość
A co zrobic zeby przytyc? Wciagu roku schudlam 10kg

Gość gość
siłka ku# leniwe baby! mam na swojej ultra-snobistycznej również dwie panie STARSZE i dwie naprawdę nadmiernie fizycznie - jakoś się nie wstydzą spocić, jak każdy inny!

Gość gość
jak schudnac ? to proste badzmy aktywni fizycznie nie obzerajmy sie. Ja schudlam te 10kg z braku czasu na odpowiednie odzywianie i stres

Gość Ernest87
Ja miałem problem przed ślubem kumpla, zdałem sobie z tego sprawę dopiero wtedy gdy nie mogłem wcisnąć się w spodnie od garnituru. No i wtedy szybko postanowiłem zadziałać bo mnie to zaniepokoiło. Mając miesiąc ruszyłem ostro do ćwiczeń na siłce, dietę rozpisała mi znajoma dietetyczka. W celu przyspieszenia kupiłem suplement go-slim. Ostatecznie udało mi się wcisnąć w te spodnie i dobrze się bawiłem. Potem supla odstawiłem i teraz trzymam się diety i regularnych ćwiczeń, uznałem że nie mogę się więcej doprowadzić do takiego stanu ;/ Czyli ogólnie reasumując, ostre ćwiczenia, suplement i dieta. To mi pomogło.

Gość gość
Picie kefiru i jedzenie grejfrutow

Gość Paulaaula
1/Całkowita zmiana diety 2/Minimum 60 minut ćwiczeń dziennie 3/Jako suplement ForeverSlim Oto 3 moje sposoby...

Gość Arizona2017c
Odstawienie zboża i cukru gwarantuje spadki wagi bez ćwiczeń i restrykcyjnych diet.

Gość Gośćrt4
Oponka? ;) moze p[omoge, kiedys testowałem to co bylo na tej stronce, tam sie uzupelnia swoje dane i wychodzi dieta specjalnie dla ciebie. u mnie niby zadzialalo ale teraz pojadłem sobie. sprobuj warto. www.10-sposobow-by-schudnac.osobie.net

Gość gość
Koleżanka moja była gróba w aptece kupiła chrom nie ćwiczyła nic a nic tylko ograniczyła jedzenie i ten chrom łykała bardzo schudła nie wiem czy ten cbrom to takie cudo?

hey schudlam ponad 20 kg w tym roku. cos wam powiem --- cwiczenia ----dieta- normalne jedzenie, czasem tez slodycze. duzo warzyw, bialka, bananów - pije sporo ale nie bez przesady (przemiana na moim blogu) pozdrawiam, powodzenia

Gość Olcia Dubicka
Sposobów jest mnóstwo, ale nie każdy działa na każdego, ja Ci tu napiszę co mi pomogło :) Mnie pani u której opiekuję się maluchami chwaliła sobie tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w upominku a też można je kupić na allegro. Jako że najlepiej jest łykać je 3 miesiące kupiłam 3 sztuki w promocyjnej cenie. Do tego zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I tak w miesiąc zrzuciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z maluchami którymi się opiekuję i w piaskownicy ;) Przed tym byłam tylko na odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Preparaty zostały dopuszczone do obrotu na terenie Polski przez GIS. A w tych tylko naturalne składniki co zarazem nasila mój spokój

Mi pomogła zasada [5 + (30 x 2) x 2] x 7 czyli: -5 posiłków dziennie -rano i wieczorem 30 minut truchtu z psem -rano i wieczorem 30 minut ćwiczeń w domu -wszystko powtarzane przez 7 dni w tygodniu Do tego zero śmieciowego jedzenia i dołożyłam jeszcze jako wypełniacz ForeverSlim i się udało...

Mój trik? Systematyczność ćwiczeń, do tego jako wypełniacz zastosowałam ForeverSlim i dieta zawierająca odżywcze składniki a nie tylko puste kalorie

Gość gucia89
W moim przypadku też Foreverslim poskutkował.Zmiana diety i ćwiczenia,w sumie efekt to 14 kg mniej.

Gość Mysza_87
Tricki:) Jadam to lubię bez wyrzeczeń rygorystycznych! Zawsze lubiłam dobrze zjeść:) Zamawiam sobie Pyszną Dietę i zjadam 5 posiłków tego co lubię, smacznie, zdrowo

Gość takasytuacja
Moje sposoby to syte sniadania, prawie zawsze z jajkami, gotowane, omlet jajecznica. Obiad rozsadny, a z kolacji staram sie rezygnowac i zastepowac ja owocem. Pije duzo wody oraz zielona herbate lisciasta, Nie uzywam cukru i nie jem slodyczy oraz produktow ktore maja go duzo jak np. jogurty owocowe. Przez 2 miesiace schudlam 7 kg. Nazywam swoja diete dieta cukrowa bo wszystko co zjadlam staram sie zeby mialo jak najmniej cukru