Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca licencjacka

Polecane posty

Gość gość

no i się zaczyna,nie będę się rozwodzić na temat tego co robiłam przez te 2 no i teraz leci 3 rok bo szczerze powiedziawszy nic pożytecznego jeśli chodzi o samą naukę i być może tu jest pies pogrzebany ,że nie mam zielonego pojęcia jak się pisze pracę licencjacką..szukam jakiś materiałów ,wypożyczyłam książki dość ciekawe zresztą,ale to nie wystarczy .. mój promotor został przeze mnie wybrany bezmyślnie,gdzie koleżanki tam i ja..mam co prawda sporo czasu,ale do końca pierwszego semestru mam oddać dwa rozdziały,a ja nie wiem od czego tu zacząć.. temat pracy typowo marketingowy "wpływ reklamy na ludzi" mam plan ramowy zrobiony,wypożyczyłam trochę książek ,które zdążyłam przerobić mniej więcej ,ale co to zmienia jak ja nie znam podstawy pisania licencjatu ..i moje pytanie ,czy taka praca powinna zaczynać się o jakiegoś wstępu o tym o czym będę pisać,czemu ma to służyć i na jakie pytania będę chciała udzielić odpowiedzi w mojej pracy ? czy zaczyna się raczej od twardego opisu pierwszego punktu z planu ramowego i sucha wiedza z książek oczywiście przerobiona na moje słowa? z tego co mi promotor mówił to to ,ze mój 1 rozdział ma być ogólny(wstępny ,co będę omawiać) 2 rozdział ma być rozwinięciem pierwszego rozdziału (czyli szczegółowym opisem-co też nie do końca rozumiem) natomiast 3 rozdział ma być metodologiczny .. to co mam jakieś badanie przeprowadzić? ankiete,czy zastosować którąś z metod obserwacyjnych ? obrać sobie jakiś punkt,np. porównanie z zupełnie różnych branż dwóch firm reklamujących się i opisać ich narzędzia promocji? Boże..ja wiem,ze nie powinnam studiować i obiecuje,że nie będę wam zajmować miejsca w tym kraju jeśli chodzi o pracę ..lece na zmywak po studiach,albo będę korepetycji z j.niemieckiego udzielać ,ale co mnie skłoniło,żeby obrać taki kierunek,który wchodząc w niego co raz to głębiej mam wrażenie,że studiuję filozofię ...Proszę o jakieś wskazówki,jak to ma wyglądać mniej więcej,od czego zacząć oprócz tego co już zrobiłam(chodź niewiele tego jest)

Gość gość
wiem,święta ...ważniejsze sprawy,ale jeśli ktoś ma trochę wolnego czasu i chęć pomóc komuś to bardzo proszę

Gość gość
czesc, oczywiście, ze musi byc wstep w pracy lic. piszesz o tym co bedzie w kazdym rozdziale i co stanowi twoj temat pracy. metodologiczny - jasne, ze badania. Mozesz ankiete - ułozyc pytania i porozdawać...

Gość gość
dziękuję bardzo ;) a czy po ułożeniu tej ankiety myślicie ,ze moge dać promotorowi do sprawdzenia,bo też w niej mogą się znajdować błędy ,np. to jakie pytania zastosuje,ze musza być pyt.metryczkowe ,czy jakieś tam filtrujące,typu kafeteria ..to jest chyba dość istotne ..czy tak na sucho? a potem mam ze sobą wziąć te ankiety rozwiązane ? równie dobrze mogłabym skłamać,że przeprowadziłam ankiete na próbie około 20osób i wymyślać wnioski ..po jakiego grzyba w ogole jest ta praca licencjacka .. powinna być rozmówka ogólnie o pomysłach,o wiedzy z 3lat ,o planach, jakiś postawach ,a nie pierdy pierdy pisz se prace i wykuj ją ..:(

Gość gość
Oczywiscie ankietę powinnas dac promotorowi do sprawdzenia, moga byc w niej jakies istotne błędy. C do reszty, to uważam ze prace licencjackie powinno sie pisac, ale trudniejsze niz teraz sie na uczelniach pisze. Jak masz wiedze, to spokojnie napiszesz prace i wcale nie trzeba bedzie niczego wykuc, oczywiscie jesli napiszesz samodzielnie.

Gość gość
no tak tylko tą wiedzę mam z książek ,więc i tak czy siak ona nie będzie pisana samodzielnie bo to,ze zmienie tam naprawdę treść na inną,ale sens pozostanie taki sam,to nie znaczy,że napisałam ją sama z głowy ... ten mój temat myśle,że jest oprócz tego,że dość obszerny bo to temat rzeka,to wydaje mi się,że można ją w naprawdę ciekawy sposób przedstawić i juz tak wyszukałam różne obrazki może do wyświetlenia,może do przerysowania -mówiące własnie dokładnie o tym co media różnego rodzaju robią z ludźmi i jak to się przekłada na ich późniejsze życie...ankiete może być faktycznie zrobiła taką,że porównałabym dwie znane marki,ale jednak z tej samej branży i pytania by były w stylu ,jakiej marki wybrałabyś produkt ,dlaczego,może lepsze reklama,pytanie właśnie z jakim spotem reklamowym kojarzy Ci się dana marka ,kolorystyka jakie kolory kojarzą Ci się z ich logiem .. może coś w tym stylu ? i wyciągnąć wnioski właśnie dlaczego ta marka wygrała ,a nie inna..? czy to głupie?

Gość gość
wstep i zakonczenie piszesz na samymkoncu

Gość gość
wypozycz sobie ksiazke : jak pisac prace magisterska, czy cos w tym stylu. jak pisalam licencjat to z niej korzystalam.

Gość gość
wypozycz sobie ksiazke : jak pisac prace magisterska, czy cos w tym stylu. jak pisalam licencjat to z niej korzystalam.

Gość Pisanie prac mgr lic i in
Oferuję profesjonalną pomoc w pisaniu prac magisterskich, licencjackich, dyplomowych i innych. Napisałem już wiele prac, zdanych na 4-5:) Mam wielu zadowolonych klientów a przede wszystkim wieloletnie doświadczenie. Zainteresowane osoby proszę o pisanie maila na: zbyszek.walc84@wp.pl Pozdrawiam

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Profesjonalna pomoc przy pisaniu prac magisterskich, licencjackich, zaliczeniowych i doktoratów. Głównym obszarem mojej wiedzy są kierunki ekonomiczne: Ekonomia, Szeroko rozumiane Finanse, Stosunki Gospodarczej, Handel Zagraniczny, Analiza Ekonomiczna i Finansowa, Zadania z rachunkowości finansowej, zarządczej, Rachunek kosztów, Marketing i Zarządzanie. Na co dzień jestem analitykiem finansowym w sp. z o.o. i szkoleniowcem z zakresu zarządzania finansami i audytem. Każdą pracę piszę indywidualnie, od początku do końca sam zgodnie z sztuka pisarską prac dyplomowych. Jako profesjonalista zapewniam gwarancje jakości, nigdy nie podejmuję się zleceń z dziedzin, z których nie jestem ekspertem. Współpraca ze mną to gwarancja solidnie wykonanej pracy stały, miły kontakt, konsultacje, dyskrecja i profesjonalizm. Tomasz Romanowski dobrapraca33@o2.pl

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl

Gość gość
można na przykład poszukać pomocy w necie. Ja znalazłam na jednym forum że proposterus-books.pl takie coś oferują. Co prawda nie pisali mi tylko pomagali w zebraniu materiałów, poprawili błędy i też przepuścili przez antyplagiat. Polecam, bo współpraca wzorcowa można powiedzieć