Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afarka85

CZY ON JA KOCHA

Polecane posty

Gość afarka85

Moja kolezanka jest z chłopakiem 10 lat. oboje maja teraz 27 lat. nie maja slubu i nie maja dzieci. Znamy sie kupe lat, mozna powiedziec , ze ona jest moja przyjaciólka. Ta kolezanka za czasów szkoły średniej była supr laska, ale kilka lat temu baaardzo sie roztyła. Chyba z 40 kg wiecej. Dowiedzialam sie , ze nie spi z swoim facetem od jakiegos roku, ale wydaje mi sie, ze trwa to ponad 4 lata. (on jest bardzo przystojny , inteligentny itd) ona strasznie sie zamknełana swiat, nigdzie z nim nie wychodzi, nie prowadzi towarzyskiego zycia w przeciwienstwie do niego. Do tego brak jej dystansu do siebie i trzeba ważyć słowa kiedy sie do niej cos mowi, zeby nie zakonczyła sie rozmowa płaczem... Nie wiem juz jak mam jej wytłumaczyc zeby przestala byc jego kura domowa(potrafi czekac na niego do 5 rano az on wróci z imprezy i grzac mu rosolki...) I zastanwaia mnie on, jak myslicie , czy on moz eja zdradzac? wydaje mi sie ze tak , ale kiedy jej to sugerowałam , ona twierdzi "ze moj XXXXX taki własnie nie jest...." rece mi opadaja widzac jak ona marnuje sobie zycie. Czuje ze on ja zostawi jak tylko znajdzie sobie kogos innego, jak sie wybawi, i ona z zostanie z reka w nocniku sama, nawet bez dziecka .... (on plannuje dzieci ale za jakies 10 lat... ) powiedzcie co Wy o tym sadzicie , najlepiej jakby tez sie faceci wypowiedzieli

Gość gość
A co, cipka cię swędzi?

Gość afarka85
jak mnie bedzie swedziec , to sie pobawie majtkami