Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo lubię sprawia mi przyjemność i nie widzę w tym nic złego

Polecane posty

Gość wrozkakjkdj
Piotr B slusznie podsumowal temat i mysle, ze nie ma sensu wiecej dyskutowac. Ilu facetow i kobiet tyle preferencji co do stylu zycia i prowadzenia domu. i o

Gość Larka23
Czemu twierdzisz że w pukładanym życiu nie ma emocji?? W moim życiu jak najbardziej są. Tylko nie widzę sensu siedzenia w syfie, bo mąż nie chce posprzątać a za ty idą awantury wolę tego unikać ja robię to a mój mąż co innego. On mi pomaga w innym sposób ja sprzątam i gotuję i dla Nas jest oki

No to bardzo dobrze, to są naprawdę rzadkie cechy, dbanie o domowe ognisko w tych czasach jest wyjątkowo niedoceniane.

Gość Larka23
I niech tak zostanie :)

Gość wrozkakjkdj
Larka no o git. moj maz nie marudzi jak jest nie posprzatane, jestesmy para artystow, nie marnujemy czasu na pucowanie i nie marnujemy energii na klotnie na ten temat. A o emocjach, mialam na mysli to ze na podsytawie mopjego dosiwadczenia nie nalzey byc rtaka cacy poukladana bo facte z czasem do tego przywyknie i bedzie oczekiwal a wrecz wymagal ze ma byc tak i siak w domu (przezylam to i nigdy wiecej nie pzoowolilabym zadnemu facetowi robic i awantury za brak porzadku, twoj maz nie zagzralby ze mna miejsca na sekunde, nienawidze takich typow z calym szacunkiem.

Gość Larka23
Może mam dlatego takie podejście bo jestem młoda mam nadzieję że zawsze bedzie fajnie jak jest teraz :)

Gość wrozkakjkdj
tego ci zycze :)

Gość gość
a my staramy się dzielić obowiązkami chociaż w domu robię więcej potrafimy się kłócić i godzić godzinami. lubię robić coś dal niego ale on i dla mnie też:)

Gość gość
Piotr B a ile ty masz w ogóle lat??

Gość Larka23
Ja mam 23 :0