Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zarobki w UK

Polecane posty

Gość gość

Adekwatne do cen czy zbyt male? Jakie Wasze zdanie?

Gość gość
hmmm, czlowiek jest tak skonstruowany ze zawsze mu bedzie malo. ja mam miesiecznie ok 1400 netto moja zona troszke mniej 1100 -1200 , wynajmujemy dom mamy samochod wiec wiedomo rachunki czynsz ubezpieczenia. i zawsze 300 stowy miesiecznie odkladam na saving account . nigdy nie kupowalismy nic na kredyt , katry uzywam zeby miec jakas historie kredytowa. wszystko zalezy jak sie wydaje kase , mam znajomych ktorzy zarabiaja wiecej ode mnie a i tak pozyczaja bo zchodzi im na imprezy i prochy . kwestia dysponowania kapitalem , jak wszedzie nie tylko w UK .

Gość gość
No to zalezy tez gdzie sie mieszka. My razem mamy 3000 funtow miesiecznie w Londynie i starcza, ale szalu nie ma, nie odkladamy raczej za wiele, bo nie ma z czego. Nie pijemy, nie palimy, nie cpamy, nie imprezujemy. Zyjemy normalnie, ale ceny sa jakie sa i wydatkow sporo. Czynsz prawie £1000 i za male mieszkanie, w gorszych rejonach, rachunki, jedzenie, chemia kolejny £1000, samochod, bilet, ubezpieczenia, ubranie, kosmetyk itd.nastepny £1000...

Gość gość
Bo Londyn jest mega drogi.

Gość gość
Adekwatne do cen czy zbyt male? xxxxxxxxx kuźwa!!! co za głupie pytanie!!! oczywiście, że za małe!!!! wypłaty adekwatne do cen to mają właściciele banków!