Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Walczę o dominację w związku

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak jest z w połowie Turkiem. Jak na razie udaje mi się stawiać na swoim i to on mi się zwykle podporządkowuje . Czasem też daję mu z liścia jak mnie denerwuje. Nie wiem jak jeszcze go poniżyć...żeby znał swoje miejsce.

Gość gość
poniżać osobę którą się rzekomo kocha? ;) znajdz sobie kogos kto będzie Ci odpowiadał i tyle

Gość gość
Ja muszę sprawdzić czy łatwo go z równowagi wyprowadzić. Na dłuższą metę chcę być pewna czy on na mnie ręki nie podniesie

Gość gość
gimgowno ma zdecydowanie za duzo wolego x nawet nie potrafia na miare wzglednej prowo wymyslic

Gość gość
Ciągle tylko jakies prowo i prowo. Jak komus sie moj temat nie podoba to w********ac.

Gość gość
jej turek to sie sni po nocach :D jak nie moze miec zadnego to moze pol turka przynajmni9ej by chciala :D

Gość gość
z liscia juz powinnas dostac skoro pierwsza sie zlapami wyrywasz :O chama, pierwotniaka i niewychowanego ciecia trzeba usadzac od razu.

Gość gość
Wyrywam sie bo on wymusza na mnie seks

Gość Angat
Trochę śmieszne ale też uderzyłam swojego byłego który był turkiem,dla sprawdzenia.Nie oddał mi aczkolwiek w ostatni dzień związku po roku czasu gdzie on był pijany strasznie,uderzyłam go dwa razy w słusznej sprawię - oddał raz a mocno,szarpał moja dobra znajoma i jej mąż również turek nie mogli go ode mnie odciągnąć.. Kobieto odpuść oni umieją być dobrzy do czasu kiedy wiedzą że jesteś zbyt słaba by już odejść,w końcu on będzie chciał cię `ustawić` i być może uderzy ...