Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie nosidelko dla noworodka wozek bugaboo

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny czy ktoras z was uzywa wozka bugaboo cameleon 3? Lub poprzedniej wersji? Razem z mezem jestesmy zdecydowani, wydaje sie idealny do miasta jednak malo mozna o nim poczytac opini osob ktore juz z niego korzystaja lub korzystaly.. no i zasadnicze pytanie jakie firmy nosidelek pasuja do tego wozka ? Wszystkie? I jakiej firmy nisidelko jest wygodne dla noworodka? Bede bardzo wdzieczna za wypowiedzi i rady ;)

Gość gość
Nikt nie wypowie sie na temat chociaz nosidelka? Jakie firmy sa godne uwagi? Np slyszalam ze dzieci dziwnie wygladaja w maxi cossi jakby przyduszone

Gość gość
ja mialam ten wozek, tez duze miasto, bardzo zadowlona byla, super zwrotny, lekki, dluga gondola. nosidelko masuje maxi cosi i byc moze inne tez, ale my mielismy maxi cosi. Trzeba dokupic maxi cosy adaptors do bugaboo, zeby je przyczepic.

Gość gość
Hej dzieki za odpowiedz ;) zapytam jeszcze czy bylas zadowolona z tego nosidelka ? I czy uzywaliscie go glownie do przewozu samochodem czy tez jako zastepstwo gondoli

Gość gość
wozek fajny, tez teraz jeszcze uzywamy, nosidelko-fotelik maxi cosi. jedyna wada, ze jest ciezkawy, ale podobno to dla bezpieczenstwa

Gość gość
Jestws pewna, ze chcesz ten wozek? Ma spacerowke, ktora nie rozklada sie na plasko, dziecko nawet po polozeniu bedzie zgiete i jesli bedzie chcialo sobie pospac, to nawet nozek nie rozprostuje.

Gość gość
Tak wiem ze spacerowka nie rozklada sie na plasko ale podobno dzieci lubia taka pozycje a przeciez nie bede przez nie wiadomo ile lat tego wozka uzytkowala jak podrosnie i zacznie marudzic to pomyslimy o czyms innym.

Gość gość
Czyli wiekszosc mam jednak maxi cosi hmm a nie wydaje wam sie dziecko takie wcisniete w to nosidlo za gleboko ? Ma sie wrazenie jakby glowka za bardzo do brzuszka byla scisnieta

Gość gość
maxi cosi to lider

Gość gość
Ja też używam fotelików maxi cosi dla moich dzieciaków, ale uważam że ten najmniejszy jest najmniej udany. Szczególnie dla noworodka, który jest wiotki i jakiś taki pogięty w nim jest. Na początek dużo lepiej sprawdzał mi się fotelik mutsy. Zresztą teraz w dłuższą trasę też jedziemy z mutsy. Maxi cosi łatwiej się montuje ale małej wygodniej jest w tym drugim. Za to już te o rozmiar większe są super.

Gość gość
maxi-cosi, peg-perego, bugaboo takata, graco - te na 100% ale do kazdych sa inne adaptery, ktore musisz kupic nie wiem czy jeszcze cybex przypadkiem nie pasuje.. sprawdz dla pewnosci na stronie internetowej bugaboo