Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna104

jak pozanać jego rodziców

Polecane posty

Gość smutna104

jestem z moim chlopakiem 4 miesiace rezem a znamy sie juz pol roku, studiujemy razem, ale on mieszka na stancji w czasie studiów mieszka 150km ode mnie jednak przyjezdza do mnie, zna moich rodzicow, jednak ani razu nie zaprosil mnie do siebie zebym poznala jego rodzicow, martwi mnie to bo bardzo bym chciala... juz z nim rozmawialam ale on pow ze ''poznam niedlugo'' boje sie ze nie traktuje mnie powaznie..co robic??

Gość gość
nic, przecież nie pojedziesz na chama do jego rodziców. Zresztą wyluzuj, 4 m-ce to jeszcze nic poważnego. Ja swoich facetów potrafiłam pokazać rodzicom po 8-9 m-cach

Gość gość
Jesteś z nim 4 miesiące, nie wymagaj

Gość gość
może sie czegoś wstydzi? niekoniecznie rodziców ale np tego że ma w domu kiepskie warunki:o poza tym tak jak pisza wyżej po 4 miesiace znajomosci to jeszcze nie problem że nie przedstawil cie rodzicom

Gość smutna104
no wiem, tyle ze to mnie blokuje strasznie na tyle ze on mowi ze czuje ode mnie dystans, mowi ze traktuje mnie powaznie ze jestem wazna i ciagle to samo..ale malo mi to pokazuje bo w sumie jakbym byla takak wazna to by zapoznal mnie ze swoja rodzina...;/

Gość gość
ja w tym wieku co 3-4 m-ce miałam innego faceta. Jakbym każdego przedstawiała rodzicom to nie wiedzieliby w końcu kto jest kim.

Gość smutna104
moze sie wstydzi ze ma dzieczyne.. on nie jest otwartym chlopakiem, mowi ze bylabym pierwsza dziewczyna ktora by przedstawil mamie...ale ja zle sie czuje z mysla ze on tak to wszystko ukrywa jakbym nic nei znaczyla dla niego..;/

Gość gość
jak będzie gotowy to sam Cię przedstawi. Nie narzucaj mu się ciągle

Gość smutna104
ale przeciez to nie jest narzucanie, przeciez to normalne jest, chce tylko poznac a nie jezdzic do niego ciagle

Gość gość
to zrozum, że kiedy uzna, że jest gotowy albo że wasz związek jest na tyle poważny, to przedstawi cię. A cały czas pytając go "kiedy" zniechęcasz go do siebie

Gość smutna104
serio moze sie zniechęcić przez to do mnie?? nie zastanawialam sie nad tym pod tym wzgledem, no bo skoro mowi ze bierze mnie powaznie ale tego mi nie pokaze...

Gość yolancia
a był już sex ?

Gość smutna104
tak był, kochalismy sie pare razy

Gość smutna104
ale teraz sie hamuje bo zdałam sobie z tego sprawe ze chyba on mnie nie traktuje powaznie

Gość yolancia
pewnie jesteś brzydka i sie ciebie wstydzi :(

Gość smutna104
no własnie o to chodzi ze brzydka raczej nie jestem ani tez glupia...wiec nie wiem o co chodzi...

Gość yolancia
mi kiedyś facet powiedział, że sie mnie wstydzi bo jestem gruba, a ważyłam 62 kg :( i przez rok widziałam jego rodziców 1 raz a on u mnie ciągle przebywał :(

Gość smutna104
ehh ja tego nie rozumiem

Gość gość
yolancia mi kiedyś facet powiedział, że sie mnie wstydzi bo jestem gruba, a ważyłam 62 kg xxxxxxxxxx ale w łóżku mu to już nie przeszkadzało, co? ale wy głupie WORY NA SPERMĘ!

Gość gość
gość jak będzie gotowy to sam Cię przedstawi. Nie narzucaj mu się ciągle XXXXXXXXXXX do ru cha nia jest gotowy, tylko do przedstawianie rodzicom nie!

Gość gość
Powodów może być wiele: - może nie zauważać, że to jest dla ciebie jakiś problem - może nie mieć czasu na zorganizowanie zapoznania - może czegoś się wstydzi - np. że u niego w domu nie wszystko jest pięknie urządzone, może w mieszkaniu jest biednie, a może rodzice są obciachowi (np. wszystkim opowiadają historie, jakim uroczym bobasem był ich syn i do którego roku życia robił w pieluchy) - może nie chcieć, żebyś poznała jego rodziców, bo traktuje cię przelotnie, a nie poważnie - może być jakiś inny powód, na który nikt nie wpadnie, bo czasem powody, jakimi kierują się ludzie bywają bardzo nietypowe. Najlepiej powiedzieć, że chciałabyś poznać jego rodziców, a jeśli ci ich nadal nie przedstawi, to zapytać dlaczego. Najlepiej rozmawiać o problemach wprost.

Gość gość
Dziewczyno wyluzuj! On sie napewno czuje przez ciebie osaczony...Teraz wymagasz, zeby przedstawil cie swoim rodzicom ( jakby to mialo oznaczac, ze bedziecie juz do grobowej deski ), za pol roku bedziesz oczekiwac pierscionka zareczynowego...Bo przeciez on MUSI ci pokazac, ze traktuje cie powaznie...Wyluzuj bo ucieknie od ciebie! 4 miesiace to nic. Nie zachowuj sie jak dzieciak. Studiujcie, bawcie sie. Jak nadarzy sie okazja to byc moze cie przedstawi rodzicom. Skad wiesz jakie maja kontakty? Radze dobrze, wyluzuj.

Gość gość
ja jestem ze swoim rok i do dziś ich nie poznałam i nie rozpaczam. Moi widzial raz w życiu. I dobrze nam z tym

Gość smutna104
no chyba cos wymagac trzeba a raczej to nie jest duzo bo nie kaze mu mowic ze mnie kocha czy cos...

Gość gość
niczego ma nie wymagać tylko tyłek mu wystawiać?

Gość gość
Ale 4 miseiace to faktycznie krotko. po co ma Cie zpoaznawac?:)

Gość smutna104
po co? a po to chociazby zeby pokazac mi ze faktycznie spotykamy sie powaznie a nie ze tylko ze on sobie tak mowi i on sie denerwuje ze ja mu w to nie wierze..

Gość gość
Ale 4 miesiace to nie moze byc na powaznie;p

Gość gość
ale to, że on poznał jej rodziców i u niej przesiaduje nie jest dla was dziwne???? i wg was on się nie narzuca? a jej nie wolno poznać jego rodziców, bo się narzuca, tak?

Gość smutna104
widocznie dla mnie chyba jest powazne skoro to umiem pokazac bo dla niego widocznie nie koniecznie...:(