Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annnnaaaa

Stare uczucia wróciły ale on ma żonę

Polecane posty

Gość Annnnaaaa

Byliśmy ze sobą półtorej roku. Było cudownie. Kochałam go. Dla niego też się rozwiodlam. Niestety rozstaliśmy się. Wczoraj go na cmentarzu,.w tym roku wzial ślub. Ona seksowna, ładna. Wczoraj wróciły stare uczucia. Co ja mam zrobić ?

Gość Annnnaaaa
Tak jak niego patrzyłam- uśmiechnięty, wesoły nigdy takiego go nie widziałam. Te jego spojrzenie jak patrzył się na nią-aż ciary,mi, przeszły. Było strasznie zimo ściągnął swój płaszcz i jej dal. Cały czas obejmował ją w talii, szeptał cos do ucha, nie ten człowiek, nie poznaje go. Nie wiem co go tak zmieniło. Wyglądali jak nastolatkowie zakochani w sobie a szczególnie on.

Gość gość
po co piszesz znów to samo?

Gość Annnnaaaa
Zawsze mówił że małżeństwo i ojcostwo nie jest dla niego.Jego dziadek leży 2 rzędy dalej od mich dziadków. U niego cała rodzina nad tym grobem i co jego ciocia, że ślub był to teraz chrzciny a on ,,Ciocia daj nam.nacieszyć się sobą, pozwiedzac i tak za 2-3 lata wrócimy do tematu chrzcin" nie poznaje go on tak się zmienił. Chce uzyskać jakieś sensowne odpowiedzi.

Gość Annnnaaaa
Z pewną dozą nieśmiałości chciałam nadmienić, że miałam w ten weekend znowu poważny problem z gazami.Było to efektem nie poddawania sie w okresie 3 dni procesowi defakacji. Objawy: podkołderniki jadowite typu gaz pomieszczeniowy stojący. Fatalniepechowiec.gif , bo pokój był przechodni i wole sobie nie wyobrażać, co sobie pomysleli ludzie, którzy rano szli do kuchni przez pokój, w ktorym spałampechowiec.gifpechowiec.gif

Gość gość
Ją kocha, Ciebie nie kochał. Z Tobą nie miał zamiaru się ożenić, a z nią się ożenił, bo jest wyjątkowa. Wystarczy? A teraz zajmij się własnym życiem

Gość Annnnaaaa
Cudowny podszyw.

Gość Annnnaaaa
Wyjątkowa ? Bo ma kasę ?

Gość gość
bo jest piękna, inteligentna, świetna w łóżku, mają wspólne zainteresowania, te same poczucie humoru. Dlaczego nie rozumiesz, że z kimś innym może się dogadywać lepiej niż z Tobą? Gdybyście pasowali do siebie, to teraz Ty byłabyś na jej miejscu. Ale nie pasowaliście.

Doskonale Cię rozumiem, rozstałam się z facetem po 4 latach znajomości, i też go widziałam z kimś kogo chyba kocha, mnie to zabolało ale takie życie co zrobić. Nie słuchaj głupich wpisów, bo nikt nie postawi się w Twoim ciele i nie czuje tego w ten sposób co Ty.

Gość Annnnaaaa
Mają zawody odbiegające od siebie, ładna to może i jest, lepsza w łóżku nam był z***biście w łóżku, inteligentna no studia ma bardzo dobre. Starałam się dla niego, kocham go, a on w ciągu niecałych 2 lat bierze ślub chce dzieci.

Gość gość
On miał prawo ułożyć sobie życie z inną skoro nie byliście razem. Dlaczego jesteś tak zazdrosna? Nie masz nikogo?

Gość Annnnaaaa
Nie mam. Nie umiem znalesc sobie faceta.

półtora roku* Pewnie Cię odrzucił, bo nie umiesz mówić po polsku.

Gość Annnnaaaa
Zastanawia mnie jedno-małżeństwo z miłości czy dla kasy. Jej rodzice mają firmę co prawda jego rodzice zajmują wysokie stanowiska, on zawsze jeździł super autami, mieszkanie miał.

Gość gość
Anna, niestety ale jako rozwódka nie masz większych szans na udany związek , zawsze będziesz uważana jako kobieta z bagażem emocjonalnym itd... Panny maja łatwiej :-)

Gość Annnnaaaa
Ale ja rozmawiałam się dla niego. Moje małżeństwo to była żenada.

Gość gość
znowu ty? jak nie szef, to facet kuzynki, albo stracone dziecko w 32 tyg..

Gość Annnnaaaa
Ja cały czas za nim szaleje. Cudowny uśmiech, te oczu mhhhh ciemny brunet z ciemnymi oczami ciacho. Do tego ma niesamowite poczucie humoru.

Gość Annnnaaaa
W łóżku było mi z nim idealnie. Nikt yak mnie nie pieścił jak on, przy nim to miałam mokro jak tylko go zobaczyłam.

Gość Annnnaaaa
Czułam się jak w niebie z nim w łóżko. A teraz pewnie jego żona ma z nim to co ja miałam.

Gość gość
Łóżko to nie wszystko

Gość Annnnaaaa
Nie wszytko ale część życia małżeńskiego.

Gość czterdziestotrzylatka
ozenil sie daj spokoj tez sobie kogos znajdz ,rodziny sie nie rozwala,to podle

Gość gość
TO PROWOKACJA, PRZECIEŻ WIDAC OD RAZU. Zdjął swój płaszcz i dał jej hehehe, to może jeszcze napisz, że róże jej rzucał pod nogi jak szła. No chyba kobieta miała swoją kurtkę, więc po co jej płaszcz faceta. Jak masz wymyślać, to wyyślaj z głową!!!!!!!!

Gość gość
teraz tu piszesz,jesteś rąbnięta ile ników jeszcze stworzysz aby napier....ć o tym samym

Gość Annnnaaaa
Ona miała cieki płaszcz wiosenny, a trzęsła się z zima i on stal w samej koszulki a ona w jego płaszczu i swoim.

Gość gość
szefa już nie ma ??? dziecka teznie ma ,co jeszcze wymyślisz?

Gość gość
no bo to ta sama osoba tworzy coraz to nowsze historie,mam wymienić tytuły ??