Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czemu tak często zdradzacie

Czemu tyle młodych kobiet ma już za sobą zdradę

Polecane posty

Gość Czemu tak często zdradzacie

Czemu my faceci poznając kobietę mamy tak duże szanse na to, że ona zdradzała byłych partnerów? Czy młode dziewczyny nie mogły być wolne od tych świństw?

Wielu facetów staje się obojętnych po jakimś czasie w związku wobec swojej partnerki. Na początku zabiegają, są troskliwi, a potem sobie to odpuszczają. A kobiety są takie, że potrzebują tej czułości, dlatego, kiedy ich facet jest obojętny, przestaje się starać, bo przecież już ją zdobył, nie zabiega o nią, ona w tym czasie poznaje kogoś, kto daje jej tę czułość, troskę, którą ona potrzebuje a nie dostaje i właśnie stąd się biorą zdrady

Gość gość
Więc zdrada kobiet to wina facetów? AHHAHA Kobiety z natury są k*****i, tyle w temacie.

Gość gość
a ja jestem i ładna, mam powodzenie, i młoda jeszcze bo przed 30tką, a raz w życiu zdradziłam partnera-ale tylko po to ,by się z nim zaraz rozstać, nie miałam tez wielu partnerow bo zaledwie trzech :)

Gość gość
i proszę mówiąc,ze kobiety to k***wki być bardziej obiektywnym, bo znam osobiście młodsze od siebi eno i brzydsze a nieszanujące się wcale, majace np., już jako studentki z dziesięcu na swoim koncie, ale ja sobie nie zasłużyłam słuchać tesktów,że kobiety to....

Gość gość
No ale przecież to prawda, taka już ich natura. Owszem, czasem są wyjątki.

Gość gość
Facetow TRZEBA zdradzac. Zapamietaj to chłopczyku

fakt, dla facetów trza być niedostępną, niedoścignioną, ale z ciepłym uśmiechem, bo byłam zołzą i widze teraz, że to sie nie sprawdza.