Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to wszystko przez zatoki

Polecane posty

Gość gość

Witam wsztstkich. Moje pytanie jest dosc nietypowe, poniewaz chodzi o duszacy kaszel i odrywajaca sie wydzieline. Slysze jak mi tam charczy jak oddycham.. mam problem z zatokami i czy moze byc tak ze przez ta rope z nich splywajaca pojawil sie ten kaszel?

Gość gość
Czekam na wasze opinie...

Gość gość
chore zatoki świetnie się leczy woda utleniona-poczytaj o tym. albo uryna :) Kaszel na pewno nie jest zwiazany z zatokami, musiałas sie przeziebiec.

Gość gość
No bardzo dziekuje. Na pewno poczytam...;)

Gość gość
Ja mialam zawalone zatoki, wydzielina utknela ale czasami splywalo po tyle gardla. Kaslalam jak gruzlik wtedy. Kiedy zaczelam tracic sluch w lewym uchu zrobili mi punkcje. Jezusicku, w zyciu bym nie podejrzewala, ze w tak malych zatokach moze sie pomiescic tyle zielonego "budyniu". Wcale sie nie dziwie, ze nie moglo splynac z taka konsystencja. Na czym twoj problem polega? Leczysz to jakos?

Gość gość
Wiesz co ...wstyd sie przyznac ale nie lecze tego. Zawsze tlumaczylam sobie to tak ze na pewno niedlugo przejdzie i e to nic powaznego... ale juz coraz czesciej mi sie to zdarza i chyba czas sie wybrac do lekarza...dusi mnie strasznie i do tego goraczka...tak sie boje;(

Gość gość
To cie nie pociesze latami lekceważyłam chore zatoki a to wszystko spływało na oskrzela zapalenie goniło zapalenie jak nie oskrzela to migdałki jak nie migdałki to gardło i tak w kółko aż rozwinęła się u mnie astma. Teraz już do końca życia będę miała astmę :(